Myitkö nyysittyjä vaatteita, Ragnar?!

Ragnar Orav eli BB-Raksu'BB:stä tuttu Ragnar Orav bongattiin kirpputoritapahtumassa myymässä muotivaatteitaan.

Mutta mutta ja mutta!

-Osassa vaatteista oli reikiä! Aiemminhan Ragnarista on ollut julkisuudessa uutisia, joissa kerrotaan hänen jääneen kiinni myymälävarkauksista. Olivatko reiät peräisin irti revityistä varashälyttimistä? Hymylle kauhistellaan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Ragnar Orav

Kommentit

Koskakohan BB-Maria poseeraa Hymyssä uusissa tisseissään?

Hymy poistaa täältä kaikki asiakommentit. Myös toimittajien tulee osata ottaa vastaan kirjoituksiaan koskevaa kritiikkiä. Vai ollaanko Hymyssä niin lapsellisia, ettei kestetä asiallisia kommentteja ja järkevää kritiikkiäkään? Ilmeisesti toimituksessa on pulaa todella mehevistä jutuista. Esim. faktatieto siitä, ettei ko. hlö asuu enää Suomessa poistettiin, miksi? Lisäksi juttujen tulisi kyllä olla totuudenmukaisia, eikä pelkkiä kysymyksiä. Ja ihanko totta, eivätkö tämän vuoden BB-tytöt ole suostuneet juorulehteen tissikuviin. Miksiköhän? 😉

Jumala on sittenkin olemassa:) siitä narsisti varkaasta on päästy, toivottavasti pitää lupauksensa eikä ikinä palaa tänne enää loisimaan.

Mitäs kakkaa itse jauhat kommentoija no 10? Milloin ko. henkilö oli BB:n sunnuntailähetyksessä tänä syksynä? Elokuisessa BB:n Kick-offissa hän kyllä oli, muttei se ollut sunnuntaina. Tsekkaapa ensin faktat. Aikamoinen taikatemppu pitää kirjoituksen kohteena olevan osata tehdä, jos on kahdessa eri maassa yht’aikaa. Eli se siitä kakan jauhamisesta. Mutta kirjoita vaan, mitä huvittaa. Vai minkä kulttuurin aikakäsitystä noudatat? Nyt on jo lokakuun loppupuoli, joten onko sinusta elokuusta vain hyvin vähän aikaa?

Mitä paskaa tää 9 oikein jauhaa?, ei tästä kauaa oo kun tää myymälävaras oli BB:n sunnuntailähetyksessä kun sieltä poistettii yks kilpailija.

Hyi, tuhma Ragnar! Raksu pitäis sitoa käsistä ja antaa rangaistukseks kevyttä ja keskivoimakasta takapuolen piiskausta.

Huoms ettei missää muualla hyysätä yhtä hyvin näitä yhteiskunnan elättejä kun Suomessa.

Täähän on se jo Suomesta (omien sanojensa mukaan ) ulkomaille pysyvästi poistunu tyyppi, joka joissain netissä olleissa kuvissa naamioi melaa oikein huolella!

Oma kommentti