Naimisissa oleva Pippa Laukka jätti miehen kotiin ja meni treffeille: ”Mahtava kokemus!”

Julkkislääkäri Pippa Laukka yllättää. Vaikka hän on naimisissa, hän käväisi ihan julkisesti treffeillä, eikä edes miehensä kanssa. Mistä tässä nyt oikein oli kyse?

-Mulla oli eilen treffit itseni kanssa! Ensimmäistä kertaa ikinä kävin varta vasten yksin ravintolassa syömässä nautiskellen vain omasta seurastani. Oon toki aterioinut lounasta ja pikaruokaa varmaan miljoonat kerrat yksin, mutta en ole koskaan järjestänyt varta vasten ravintolailtaa vain itseni kanssa, Pippa kirjoittaa oivalluksestaan somessa.

Hän jatkaa puntarointiaan:

-Mikä siinä onkin, että kun menee yksin syömään hienoon ravintolaan, eka ajatus on, että olenko säälittävä luuserireppana, jolla ei ole yhtään kaveria. Vähän kyllä jännitti mennä pöytään yksin ja FOMOa (Fear of missing out = pelko että jää jostakin paitsi) pukkasi, kun ympärillä näkyi iloisia seurueita ja kuului vilkasta puheensorinaa. Aattelin siinä, että aivan sama, mä olen yksin ja aion ottaa kaiken itsestäni ja omasta seurastani irti.

Pippa kehuu kokemustaan mahtavaksi. Hänen mukaansa päänsisäinen dialogi oli niin vilkasta, ettei ehtinyt muiden kanssa jutellakaan.

-Tarjoilu, ruoka ja seura oli kaikki täydellistä! Ehdottomasti jatkoon! Pippa hehkuttaa.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Pippa Laukka

Kommentit

Oma kommentti