Näin Antti Kurhinen vastaa ex-vaimonsa syytöksiin!

Antti KurhinenHymy uutisoi muutama päivä sitten BB-julkkis Henna Kalinaisen onnettomasta kohtalosta ex-miehensä Antti Kurhisen kanssa. Ja mitenkäs muutenkaan, Antti on tehnyt ”vastaiskun” ja kertoo blogissaan oikaisevansa kaikki Hennan valheet.

– Käväsin lukemassa (Hennan blogin) ja kyllä nauratti kovasti teksti ja nauratti miten tyttö väheksyy omaa rooliaan aina riidoissa! Siis suurimmaksi osaksi kaiken pahan alku riidoissa on ollut HENNA, joka on ruvennut valittamaan, huutamaan, inisemään, tekemään kärpäsestä härkäsen ja kaikin tavoin tahalteen saamaan ihmisen hermoromahduksen partaalle! Ja jos vain tietäisitte miten minua on ryssitelty hänen toimesta ilman syytä, kun Henna tyttö sattuu olemaan humalassa! Miltäs teistä tuntuisi kun kännissä teidän rakas sanoisi ilman syytä jonkun kännisen mustasukkaisuuskohtauksen yhteydessä tuollaisia voimasanoja joista toisella on pahat traumat?? Vähintä mitä voi siinä sanoa takaisin on huora ja sekin vaan vastapainoksi.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Henna Kalinainen, Antti Kurhinen

Kommentit

Huoraksi haukkuminen on PALJON PAHEMPAA Antti kuin mikään ryssittely! Etkö todellakaan tätä tajua?! Eikä kukaan järkevä, aikuinen ihminen mene riidoissa niin pitkälle, että kehottaisi toista tappamaan itsensä? Mikä helvetin ruuvi sinun päästäsi oikein puuttuu, Mr. Kurhinen? :O

Kyllä Antti aina venäläisestä menee.. itku silmässä täällä uikuttamassa suomalaisneitojen perään..

ryssä on ryssä,vaikka voissa paistaisi.
Mene sinne Uralin taa laulaan Uralin pihlajista.

teidän pitäs ensiksi oppia ja tutustua asiallisesti toisiinne ei tommosella menolla,kunnioittakaa toisianne,olette saman arvoisia,suhteenne on vasta alussa,joten malttakaa kumpikin tunteitanne ja laittakaa agressionne tekemiseen ja ja kuntoiluun .,

naisten nakkipäivä ennen kuukautisia,nyt kaikki miehet nakittamaan

onko hymyllä puute jutuista kun aina samat pöljäkkeet ovat vinkumassa milloin mistäkin älyttömyyksistä,

joku silaripimu vois tulla ratsastelee,laitettas mun sänky remontiin,jälkkäriks mansikoita ja shappakaljaa

paljon maksaa ,haluan hankkia munanpidennyksen,semmoseks 30cm pitkäks,liukuu hyvin silikonitissien välissä,pannessa
naisen suu liikkuu ,kuin kalan kuivalla maalla

Saa velivenäläinen tiputtaa aika paljon ex-taksinsa hintaa, ennenku tuollaisella epämiellyttävällä maineella saa myytyä.

voi voi,mä oli 6v ,kun munfaija meinas kuristaa mutsin hengiltä,onneks mä ja mummoni mentiin väliin,älä perkele piipitä,on tässä muillakin ollut vaikea lapsuus ja nuoruuus,tommoset kurhiset ja länsmanit,huorittelijat ja naisten hakkajat,miksette tappele miesten kanssa,kun tulis kunnolla pataan,te mitään kovia jätkiä oo,kaks akkamaista pelkuria

Ryssä on ryssä vaikka potkisi munille. Antti-ryssä vinkuu ja itkee kuin pikkuipana. Painu uralin taakse vinkumaan.

Antti itse on sanonut,että hänelle kelpaa julkisuus ku julkisuus, hyvä tai paha aivan sama kunhan pärstä näkyy lehtien palstoilla.
Naistenhakkaajan julkisuu on huono juttu, varsinkin jos vankilaan joutuu.Isot poijat on kertoneet.

EIKÖ NÄISTÄ PÄÄSTÄ EROON KYLLÄSTYTTÄÄ MOLEMPIEN TYHJÄNTOIMITTAJIEN PÄRSTÄT

Katso peiliin, apina! Aina vinkumassa julkisuudessa.Kyllä ihmiset tietää että sinä olen Hennaa pahoinpidellyt yms. Mene takaisin mistä tulitkin. Vuoden turhin julkkis!!!

mitä se ryssä vinkuu??
antakaa anatolille moloa poskeen ni se hyrrää taas tyytyväisenä…
hetero-henna pois sotkemasta peliä!!!

Kyl se vaan niin on että ryssittely on vielä livää kun vertaa mitä puhut! huorittelu ei hyvä! ja mitäs siin ryssittelys vikaa on??

Idiootti! Ketään ei pidä ”huoritella”. Voi käsitellä asioita aikuisella tavalla. Ja vaikka itse saisi kuulla mitä vaan, parempi väistää eikä ruveta mesomaan takaisin. Vanha pohjalaanen sanonta kuuluu: ”parempi yks hullu kun kaks”.

Jos Antti alkaisit vähän aikuistumaan ihan muutenkin ja tekisit elämässäsi jotakin järkevääkin etkä olisi loisena täällä Suomessa. Se aivokapasiteetti ei ehkä siihen riitä, mutta yritä edes.

Oma kommentti