Näin asuu uusi tähtiministeri!

Henna VirkkunenUuden opetusministerin Henna Virkkusen koti sijaitsee Jyväskylässä alueella, jolla on hieman ristiriitainen maine. Virkkunen asuu vanhassa, puisessa omakotitalossa työläisten ja rintamamiesten suosimassa Holstin kaupunginosassa. Holstin maine on levoton ja moni jyväskyläläinen kavahtaakin kaupunginosaa.

Katso tarkemmin tammikuun Hymystä, miten nopean uran huipulle tehnyt tähtiministeri asuu kihlattunsa, Hankasalmen kunnanjohtajan, Matti Mäkisen kanssa. Tilaa talossa on reilusti, yli 200 neliötä!

Henna Virkkusen koti

Teksti: Hymy
Avainsanat: Henna Virkkunen, Matti Mäkinen

Kommentit

Tuo Virkkusen talo on mun äidin (ja isän ja veljen) entinen kotitalo. Siinä oli vuoteen 1994 n. 40 m2. Sitten seuraava asukas veti siihen vesijohdot ja teki terassin sisäpihan puolelle. Talo oli levottamassa maineessa tai paremminkin sen asukkaat vuoteen 1994. Henna osti sen sittemmin alle 30-vuotiaana ja alkoi laittaa sitä kuntoon. Alue on suojeltu, mutta luvalla saa uusvanhaa tehdä.

Voi voi jos tietäisittekin;)

No onhan Holsti nyt ihan slummi. Kangasvuoren pulit siellä käy kanssa.

Vai levoton….ja se että siellä on paljon rintamamiestaloja tuskin tarkottaa että siellä rintamamiehiä asuu 😀 Taitaa olla nykyisin enemmän uusia luksusasuntoja kun näitä vanhoja enää…hieno on toimituksen pohjatyö jälleen kerran ollut.

Oma kommentti