Näin BB-Niko treenaa: ”En halua olla tynnyri!”

Niko SaarinenBB-suosikki Niko ”Nipsu” Saarinen päivittää ahkerasti twitteriään, tweettaukset liittyvät lähinnä painonpudotukseen.

-Kävin salilla puntarilla ja se näytti 60 kg, eli painoa on lähtenyt…onneksi! En halua olla tynnyri, vielä pari kiloa pois, kiitos! Illalla bodycombat-tunti. Luvassa on hikeä, mutta toivotaan, että selvitään ilman verta kuitenkin. Proteiinia naamaan! YAM. Kyllä meinasi taas oksennus lentää tunnilla, mutta juku että oli hauskaa, Nipsu runoilee.

Salilla käyntiä ja protskujen vetämistä, mielenkiintoista. Mihin tähtäät, Niko? Kenties fitnessmalliksi?

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Niko Saarinen, BB

Kommentit

Minkäs Niko sille voi, jos lehdet sitä vaanii ja kirjoittelee? 🙂 Turhaa syylistää toista!

On se vaan rankkaa pysyä roskalehtien otsikoissa kaiken maailman paskajutuilla kuten tää turhake.
Tää hinuri ei jaksa nostaa edes pelkkää tankoa penkistä saati sitte et päihi laitettais painoja:).

Ei kai poika meinaa Hunkseihin pyrkiä kun proteineja napsii, LOL

nipsu liikkuu usein yöelämässä isokokoisen naisen kanssa… liekkö sitten sitä katellessa kauhistunut…? alkohoolissa on aikalailla noita kaloreja, vinkkinä vaan…

@eetuxx Tässä tulee hirmuinen Niko-Rölli On mulla Keravalla tölli. Ja siellä mä asustelen. Ja sieltä mä hiippailen. Tilti tappi tippi tappi …

@eetuxx Tässä tulee hirmuinen Niko-Rölli On mulla Keravalla tölli. Ja siellä mä asustelen. Ja sieltä mä hiippailen. Tilti tappi tippi tappi …

eihän ton vieressä uskalla röyhtäistäkkään.poika-paralta murtuisi luita ja voisi jopa saada pahoinpitelysyytteen.

Tää aivokuollu hintti valitsi ennemmin uudestaa bb talon kun opiskelun jonne oli menossa,mahtaa faija olla ylpee pojastaan.
Jos mul olis pentuja ja mun poika olis tommoin kun toi niin häpeisin sitä niin paljon että pistäisin välit poikki.

Hei, eikös tää ole juuri se hinaaja, joka viime lumien aikaan sanoi poistuvansa tyystin ja kokonaan julkisuudesta sekä lehtien sivuilta, keskittyäkseen yksinomaan opiskeluun?

Jo on taas säälittävä kirjotus,toi säälittävä pelle ei jaksanu vetää kuminauhaa päänsä yli BB talossa kun se pisti toisen pään jalkaa kiinni ja yritti venyttää sen kuminauhan suoraks päänsä yli,ja nyt se muka treenaa,,,,,,siis vittu tää homo on säälittävä tapaus.

Se on nytkin jo pikku pojan mitoissa, eikä mikään miehen kokoinen. Tuosta vielä pari kiloa pois? No kai se ”noissa piireissä” on sitten seksikästä ja eihän se naista edes tahtoisi.

siinä käy vaan helposti niin että ne protskut kertyy tuohon keskivartalolle..

Oma kommentti