Näin BB-Tia tölvii Henna Kalinaista, Martina Aitolehteä ja Henna Tuomista!

BB:ssä pyörähtänyt Tia Kiuru kirjoittaa blogisivullaan tällä kertaa julkisuudessa esiintyvistä kohukaunottarista, kuten Martina Aitolehdestä, Henna Tuomisesta ja Henna Kalinaisesta.

Tialta ei riitä sympatiaa Kalinaiselle, joka kertoi itsemurhayrityksestään Hymy-lehden marraskuun numerossa.

-Eikö tuosta olisi pitänyt puhua ennemmin psykoterapeutille? Kiuru lataa.

-Ellei sitten kyseisen haastattelun antanut todella kuvitellut tuovansa jotain uutta näkökantaa kaikille maailman nuorille naisille itseaiheutetuista ahdinkotilanteista.

Kiuru on myös seurannut Martina Aitolehteä, jonka aikakauden hän niputtaa ohimenneeksi viimeisen Maria Shown perusteella.

-Taitaa olla ohi niin ulkonäöllisesti kuin urankin kannalta, Kiuru kirjoittaa ja kysyy, mahtaako Henna Tuominen olla suomen seuraava First Lady?

-Tuskin, ellei nainen opettele pikkuhiljaa poistamaan luomivärijäänteitä silmiensä alta, jotta välttyisi ainaiselta zombielookiltaan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Martina Aitolehti, Tia Kiuru, Henna Tuominen

Kommentit

Hassua, että edes kehtaa kommentoida Martinaa tai Hennaa kun itse on vähintään yhtä rakennetun ja halvan näköinen kuin he. Botoxia, silikoonia, hiuslisäkkeitä, maskit naamassa.
Ja tämän tytyn suurin saavutus tähän astisessa elämässä on ollut se kun pääsi BB-taloon. Harmi vain, että pää kesti sen viikon verran ja sitten jo ryömittiinkin pois ”ei vi**u en mä kestä”.
Hiukan nolo ihminen tämä Tia. Vai Tiia? Unohtui jo 😉

Elämä opettaa ikävä kllä. Jos hän ei itse ole tehnyt aivan samoja aivopierutouhuja, kuin muut ”tyrkyt”, niin ei se ainakaan auta asiaa, että toisia lähtee mollaamaan. Toki, jos minulla olisi oma tyrkkyblogi, varmaan saattaisinkin tarttua toisten nk. tyrkkyjen elämään.. Eli hyvin kaksineuvoinen on tämä minun kommenttini.

miksi edes mainostaa itseään bb-tiana,kun aika äkkiä sieltä RYÖMI ulos.
luuleeko saavansa uuden varttinsa julkisuudessa mollaamalla oikeita julkkiksia?
”eikö kukaan suutu mun jutuistani, täytyy sanoa jostakusta vielä pahemmin että mutkin huomataan!!”
ja sitten ollaan olevinaan niin kovaa ”bitchiä” mutta toi on lähinnä noloa.

Kerran BB,ikuisesti BB, vaikka olisi todellakin vain pyörähtänyt ko. mökissä.

BB-Tian suurin saavutus on siis pyörähdys BB-talossa ja sen takia on suurikin julkimo? Ja oikeutettu tölvimään muita?

Eikös se ole tämä muija se, joka väitti ettei harrasta toisten naisten haukkumista. Kateudesta ja katkeruudesta tehty koko ämmä! Itelään ei ollu kanttia pysyätalossa kuin silmänräpäys ja sitten on vielä pokkaa toisia arvostella. Katopa, korppu, peiliin: mitä näkyy? White Trash!

ja tässähän ne tuli Suomen TURHIMMAT julkkikset!!!! ja missä ne kaunottaret on???????

toihan on ihan vitun mauttoman näköinen ite. hirveet silmämeikit, kenellä on 2011 enää blondit ja mustia raitoja ja jotain hiton printtifarkkuja, ja se punatukkakin näyttää ihan suttturalta.

Ai että on turha ämmä. Eihän tää tonttu osaa edes yhdyssanoja.

Paraskin kommentoimaan muiden ulkonäköasioita, ei oo tainnu koskaan tää tuntematon suuruus peiliin katsoa

Oma kommentti