Näin irvistää Anna Abreu, näin Duudson-Jarppi…Katso uskomattomat kuvat!

Hymy-lehdessä on yli vuoden ajan julkaistu RRRÄYHH!-palstaa, jossa julkisuudesta tutut henkilöt eivät hymyile, vaan päinvastoin irvistävät.

Äänestä nyt kymmenestä irvistyksestä paras. Lähetä nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi palauteosiomme kautta, niin osallistut arvontaan, jossa on palkintona 100 euroa rahaa!

Kuka heistä irvistää parhaiten? Anna Abreu, Anne-Mari Berg, BB-Mia, BB-Antti, BB-Henna, BB-Manta, Chisu, Duudson Jarppi, Idols-Johanna, BB-Niko?

Anna Abreu

 

Anne-Mari Berg

 

BB-Mia Leviö

 

BB-Antti Kurhinen

 

BB-Henna Kalinainen

 

BB-Manta, Maria Suominen

 

Laulaja Chisu

 

Duudson-Jarppi

 

Idols-Johanna

 

BB-Niko Nousiainen

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Anna Abreu, Chisu, Anne-Mari Berg, BB-Niko, BB-Antti, BB-Henna, BB-Mia, Idols-Johanna, BB-Manta, Duudson Jarppi

Kommentit

Vituttaahan se tietenkin, että ainut lehti joka viime vuonna nosti lukijamääräänsä ja levikkiänsä (lukemat +15% ja + 12%) menestyy. Ja nyt kun sinne tuli se upee uus päätoimittajakin.
Noooo, jatketaan.

No, mutta onko Hymy koskaan kirjottanu OIKEISTA julkkiksista? Vanhasen X-n ”alastonkuvat”. WOW, jne, jne. BB-julkkuja alasti tai vaatteissa????? Ne oikeet julkut varmaan pyytää kuvaus-ja haastattelupalkkioita. Juntit ostaa Hymyn vanhasta tottumuksesta. Kylän kioskin rohkein lehti. Ja nythän ko. julkaisu on lähinnä terveyslehti ja julkaisee omituisia selviytymistarinoita, hivenaine-reseptejä ja muuta vastaavaa woodoota. Siis suunnattu n. 65-100 v. lukijoille. = ) = )

Hahahahaaha kuinka väsynyttä, Hymy taitaa olla ainoa joka jaksaa vielä muistella jotain BB-Miaa, p#ska-Mantaa tai Idols-Johannaa:D Kannattaisi ehkä tehdä vähän kuluttajatutkimusta, tuskin ketään kiinnostaa enää v*ttuakaan jotkut has-been puolijulkut viime vuosilta (tuskin on hirveämmin kiinnostanut edes silloin kun olivat vielä töllössä). Hymyn takuuvarmat Ö-luokan julkkisskuupit – mitä seuraavaksi, miljonääri-Jussin koiran esittely vai kenties Gladiaattori-Mohikaanin uusi hiustyyli? Kyllä Isä Osaa-sarjan juonipaljastukset vaiko sen Idolsin hassun tamperelaisen kesäkuulumiset? Tuskin maltan odottaa (enpä.)!!!:D

hahahah vittu mitä sakkia täällä

musta tuntuu että te ette oo oikeita lukijoita oikeesti ollenkaan, VAAN

-kateellisia muiden lehtien toimittajia
-hymystä potkut saaneita toimittajia

KYLLÄ TEIDÄT TIEDETÄÄN”!!!!!!!

Tero hei!
Onko sulle työntänyt joku jääpuikon perseeseen vai eksää huumorrii ymmärrä.
Oo sä rauhassa surullinen. Ota masennuspilleri!
-tukevainen hei! jos tämä on sun mielestä huumoria niin suosittelen lämpimästi käyntiä psykologilla.EI MUUTA.

Hienoa Hymy.
Taas todistatte tasonne mitä parhaimmin!
Olen surullinen puolestanne
-olen samaa mieltä kaikki jutut mitä täällä on menevät riman ali ja pahasti.

Voi vittu mitäköhän meikä tekee tällä palstalla,no onneks ei tarvi ostaa koskaa hymyä eikä seiskaa.

Just mietin, että kyllä pitää olla lehdellä rahaa kun saa julkut tekeen mitä tahansa. No tarkastin sitten liike vaihdon ja sehän oli 220 miljoonaa euroa joten ei ihme!!

Ja taaskaan ei ole kauheasti muita ’julkkiksia’ saatu, kuin BB-mukamas-julkkiksia.. Huoh..

Oma kommentti