Näin katastrofaalisesti meni Antin ja Hennan Lontoon-matka!

Henna ja Antti KurhinenHymy ja moni muu media uutisoi alkuviikosta Suomen uuden ”Matin ja Mervin” eli Antti Kurhisen ja Henna Kalinaisen yhteisestä Lontoon-matkasta. Matka ja muutama muu kallis turhake olivat Antin Hennalle ostamia syntymäpäivälahjoja. Ja kuten arvata saattaa, eihän tämä pariskunta ilman riitoja reissustaan selvinnyt. Molemmat valittavat tilanteestaan Twitterissä.

-No ohhoh mikä tuuri… Joo ei ollutkaan niin kiva reissu! Kaikki hyvin, kunnes tapahtui se mitä vois pahimpana pelätä… Voi vee, Henna murjottaa.

-Tämä on uskomatonta!! Näin paskaa ei ole tapahtunut koskaan ja ei olla edes vielä Suomessa! Tämä on katastrofi! Vituttaa! Rahatkin loppu melkein, päästäänkö Suomeen? Auttakaa, Antti tweettaa.

Pari ei kuitenkaan tarkemmin avaudu katastrofinsa syistä. Henna kirjoittaa kertovansa asiasta myöhemmin. Uusimmat Twitter-päivitykset ovat puolen vuorokauden takaa, ja pari rakastaa niissä taas niin satasella toisiaan että!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen, Antti Kurhinen

Kommentit

Pikkuneiti Antti Kurhinen valittaa:”Rahatkin loppu melkein, päästäänkö Suomeen? Auttakaa, Antti tweettaa.”. Hyvä Antti! Muistaakseni teitte miljoonaomaisuuden kauppaamalla häpykarvojanne netissä. Ota vaan ne miljoonat käyttöön sieltä patjapussistasi. Mynttiä varmaan riittää. Karvojen myyntiä ette voi uudestaan tehdä, ne kun ei teille enää uudestaan kasva. Ei koskaan.

Miten Hymy jaksaa näistä turhakkeista uutisoida. Taitaa olla lehti tekemässä loppuaan, kun oikeat julkut eivät lehden sivuilla tai netissä näy. Ainoastaan BB-etuliitteen omaavat.

ps. Kai tämänkin tekstin editoitette pois niin kuin muidenkin joka hiemankin arvostelee lehteänne

naurettava pariskunta, luulevat että julkisuus elättää pitemän päälle kuluneet naamat

vieläkäs nää pöyrii lehden sivuilla? voitasiiin kerät kolehti, että menisivät pysyvästi jonnekin muuhun maahan!

Ei kai muuta voi olla lopputuloksena kuin katastrofi
kun nämä lähtee maailmalle, taisi olla toinen ulkomaanmatka
molemmille.

Ekaksi tulee tosiaan mieleen joku vakuutuskiemura. Onhan se kamalaa, jos kalliit tavarat katoavat teille tietymättömille.

Muuten lienee jokseenkin selvää, että anttihennat sepittävät noita twittereitään harkitun aikataulun mukaan. Se pitää tarkkailijat valppaana, vaikkei todellisuudessa mitään raportoimisen arvoista olisi tapahtunutkaan. Kaikki AH-uutiset ovat tekemällä tehtyjä.

Kiva julkisuudessa sössöttää ulkomaanmatkasta, jos elävät sossutuilla. Noh, joutuuvat tekemään selvityksen, miksi hakee sossurahaa, jos on varaa matkustella ulkomailla.

Työkkärin porukkaakin varmaan kiinnostaa, ovatko ilmoittaneet, etteivät ole Työkkärin kaytettävissä matkan ajan.

Avioliitto on täynnä haasteita, kaikista ei ole edes siihenkään.

Tämähän meni näppärästi.

Henna teki sovinnon vain muutama tunti ennen Lontoon-matkaa, ja suhde meni taas kerran lopullisesti poikki vain muutama tunti Lontoon-matkan jälkeen.

Henna sai myös Guessin laukun ja lompakon tai jotain. Nämä valitettavasti varastettiin sopivasti matkan viimeisenä päivänä, mutta niistä voi saada kivat vakuutuskorvaukset.

Lupaan maksaa Antille 1000 euroa, jos Antti kirjallisesti lupaa olla astumatta enää koskaan Suomen maaperälle. Muitakin lahjoittajia varmasti löytyy.

Onnea kesti päivän verran. Nyt ne tekee taas eroa.

Kun menee naimisiin pitäis ymmärtää ettei se avioliitto voi joka hetki olla fantastista ekstaasia.

Teettäkää itsellenne silikoniaivot and don´t come back!

Ei ne superstarojenkaan avioliitot näemmä ole pelkkää ruusuilla tanssimista. Voimia.

no no no…. kumitissi ja ven’äjän vares taas höpöttää..

Olisko käynyt ns. Tuksut, eli hävinnyt useita kuvitteellisia matkalaukullisia helkutin kallista merkkitavaraa, elektroniikkaa ja vaatteita.

No, tekevälle sattuu, ja vakuutukset on kunnossa.

Henna ja Antti,

muistattehan tehdä mahdollisimman nopeasti vakuutuskorvaushakemuksen kohtaamastanne vahingosta.

Vakuutusyhtiölle riittää varmasti todisteeksi se, että lähetitte molemmat asiasta lähes samanaikaisesti Twitter-viestin.

Älkää nyt vaan kukaan lainatko noille turhisille rahaa, pysyköön köyhikset vaan pois Suomen sosiaalijonoista. Ai niin, eihän niille kukaan ”kaveri” voi mitään lainata, eihän noilla ole yhtään ystävää.

eih, pitihän se arvata että nää palaa yhteen… äääh… eiköhän uusi matti ja mervi enemmänkin ole tuksu ja arto …

On taas ihan varmasti Tsernobyliin verrattava katastrofi.

Antti käy koko ajan ylikierroksilla. Aina vituttaa, maailma kaatuu päälle ja huutomerkkejä on kymmenen… hmm, onko ihan luonteessa vai liekö taustalla jotakin niin sanottua doupinkia.

Oma kommentti