Näin ”kauniina” BB-Tia bongattiin: V**** hiphei!

BB-Tia Kiuru kiroaa blogissaan hairahtamistaan LeBonk-ravintolan torstain soul-klubien avajaisbileisiin hiljattain.

-Ihme räkälä. Paikan päällä oli kaikenmaailman pulliaisia ja peruskansaa, joilla joskus 70-luvulla ehkä on ollut jonkinlainen nimi päästä ravintoloissa narikkaan asti maksamatta, mutta pääasiassa kukaan ei tuntenut ketään ja kaikki purkivat perinteiset työpaikka- ja kotoisat perunankuorinta-agressionsa ilmaiseen viinaan, Tia suomii ja kulminoi kaiken kahteen sanaan:

-Vittu hiphei. Tuntui, että aina jos telakoitui yhteen kohtaan, joku hullu hyypiö hyppi, tanssi tai aivasteli aivan varpaiden juurella.

Tia bongattiin juhlista näin kauniina.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, Tia Kiuru, BB-TIa

Kommentit

Onko kuva otettu Pattayan yökerhoissa ja mikä on kuvassa olevan ladyboyn taiteilijanimi?

herranjumala mitä ton naamalle on tehty. kaikkea nää onnettomat tyrkyt tekevät ja kirjoittavat silkkaa ja kuvittelevat olevansa ”julkisuudessa”. niin säälittävää

ei morjes mikä kuva 😀 hahaha päivän parhaat naurut… 😀 lisää tätä

kyl oli vitun omituinen ilme, sekopäinen.

🙂

Näköjään tiia kans alkanut perunankuorinta ahdistaa kun kaksin käsin kittaa

Kyll Tia on just ihan oikees !
Mua kans ärsyttää kaikki TAVIKSET !

Ketä oikeeasti kiinnostaa bb-tyrkyt, jotka esittävät ”julkisuudestapiittaamattomia” ja toisaalla koittavat pyrkiä palstoille mitä ihmeellisimmin keinoin?? Julkkisblogi oikeen voi morjes..on siinäkin keino ilmaista itseään, kun muuhun ei rahkeet riitä. Politiikka on sitä varten, mikäli haluaa saada äänensä kuuluviin. Miten olisi jos tämäkin pissis hakisi vaikka persujen rivistöön ja jatkaisi maailman parantamista ko. puolueen alla.

”Kellää käyny mielessä et ehkä toi ilme on väännetty tahalla toho kuvaa”

Ei viinahörpön tarvii väännellä.

pärtää ei erota perseestä,molemmat yhtärumia päitä

Kellää käyny mielessä et ehkä toi ilme on väännetty tahalla toho kuvaa 😀

Juu…on nämä BB-starbat niin suuria julkkuja,että punasta mattoa pitää rullata heidän kuuluisien jalkojensa alla ja skumppaa litrakaupalla…tämä kaikki tietenki ilmaiseksi koska suuri tähti juhlistaa paikkaa omalla läsnäolollaan…voi jeesus, saunan taa tuommoinen ylimielinen diiva joka ei oikeasti tai edes leikisti ole mitään muuta kuin tyhjäaivo pissis.

On se ihmeellistä, etteivät suomalaiset juntit osaa kunnioittaa kaksi päivää BB:ssa ollutta kaunotarta.

Ja ettei juottolaakaan oltu viitsitty laittaa arvovieraan edellyttämälle tasolle.

Tia on valpas tyttö: silmätkin vahtivat kumpikin omaa sektoriaan.

Onko häntä pistänyt ampiainen huuleen?
Peruskansaa ja pulliaisia, siis mitä??
Kuvittelevatko nämä BB-talossa majailleet tosiaan olevansa suuren luokan kuuluisuuksia?

Toi naama on kyllä kierossa. Omituisen näköinen. Onneksi Hymykin vittuilee jo…Joku voisi kertoa näille ihmisraukoille että poistukaa äkkiä pois.

No kävi jossain halpiskauneusleikkauksessa ja huulet, silmät ja kirurgit oli päässyt loppumaan, niin metsuri joutui rompelaatikkoa kaivamaan ja parsimaan häpyhuulet ja perssilmät naamaan kiinni

mikä tää tiaa luulee oikein olevansa..huh..huh..on jossain bb talossa pari päivää ja on olevinaan jokin suuruus..jumalauta mikä pelle!!!

Haha! Kahtoo ”KIEROON” ja huuli miten sattuu :D… säälittää kyl vähä 🙁

pitää ämmä vissii itteensä jonain vip henkilönä ku käyni bb talossa, hyvää päivää ja pöö, ja rumakin vielä 😀 nimeähän tarviiki aina ku menee baarii haha 😀 naurattaa tälläset media pellet kyl

Niin no, itse et ole millään merkittävällä tavalla julkkis ja sorrut vielä parjaamaan sitä tavallista peruskansaa. Voisi sanoa, että et eroa heistä mitenkään, mutta itse asiassa eroat. He eivät koe tarpeelliseksi tulla nostamaan itseään tällaisiin juttuihin eivätkä ainakaan tee sitä haukkumalla muita. Ravintolat tarvitsevat näitä peruspulliaisia, koska heillä on varaa ostaa juomansa myös silloin, kun niitä ilmaisen viinan bileitä ei ole. En Että semmoinen ”julkkis” taas tällä kertaa.

Onpa edustava kuva. silmät kierossa, toispuoleiset huulet, pää jotenki epäkesko, miehekäs ranne, hiusraja korkealla, littana kroppa, 70-luvun rytkyt päällä.

tommosia on nähty useita,hehehehe,hymylehdensätkynukke,eikä edes kaunis,mollamaija tasoa

et o ja e jua,perus suomimajava,oot,vai peruskansaa,ilman tätä perusduunarikansaa suomi ois konkassa,milläs meikeillä sitte elvistelisit,kaupatkii

Siis mua ei tartte tulla tänne haukkuun, mä oon parmpi ku te ja juon parempin kuin te! Että dingelibaudid vaa!

Elekee nussuttako hyvinhän tuo ämmä vetää ja kirjoittaa, ja itekii tulitte tänne. Te ette tartte muuta kuin runkkusuodattimen.

Amppareissa on ”Ei Big Brotheria” painike jollon suurin osa ärsyttävästä ”viihde”uutisista jää poies 🙂

Ei vittu on tyhmä akka, jonkin sortin tuksu suodatin noihin ampparin suosituimpii olis hieno homma! Näillä idiooteilla ei ole tullut yhtään järkevää kommenttia ikinä

hoho.. kuvan perusteella ainakin yksi hyypiö imuroi ilmaista viinaa kaksinkäsin… ei taida olla vielä tarpeeksi kokemusta tarjoiluista, ettei vielä tiedä ilmaisen viinan juomalla loppuvan.

ja bb-tia:lla on nyt nimeä päästä baarissa narikkaan asti maksamatta? sallikaa nauraa

Oma kommentti