Miguel Vera, Hymyn arkisto

Näin kävi eduskunta-avustajan kiusaamisväitteille

Perussuomalaisten kansanedustajan, Leena Meren eduskunta-avustajana toimineen Petri Lehtisen syytökset Meren työpaikkakiusaamisesta eivät menneet syyttäjänvirastossa läpi.

Syyttäjä on tehnyt syyttämättäjättämispäätöksen asiassa. Lehtinen väitti julkisesti, että Meri olisi toistuvasti kiusannut häntä esimiestehtävässä ja vaatinut myös tekemään avustajalle kuulumattomia töitä, kuten hakemaan sukkahousuja kaupungilta.

Syyttäjän päätöksessä todetaan, ettei syytteitä nosteta, koska ei ole olemassa todennäköisiä syitä rikoksesta epäillyn syyllisyyden tueksi.

Esitutkinnassa kuultiin todistajia ja hankittiin lausuntoja työsuojeluviranomaisilta. Veitola-Enbuske-Salminen -ohjelmassa muutama viikko sitten esiintynyt Lehtinen kertoi olevansa valmis eläkkeelle 50-vuotiaana, sillä hän katsoi olevansa kiusaamisen jälkeen ”henkisesti kuollut”.

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: kiusaaminen, Petri Lehtinen, eduskunta, Leena Meri, työpaikkakiusaaminen

Kommentit

Nunnunnuu
Onhan se ihan kauheeta, jos joutuu tekemään muuta kuin mihin omat kyvyt riittäisivät?
Oliko se tämä ristelyisäntä ja sortin laulaja eli viihdyttäjä tämä ko. herra, joka nyt joutui arvoavaan alentavaan työhön? Vai olut helpompi ostaa vaikka herrain sukkia. Well, avustaja on avustaja.

Oma kommentti