Näin kävi Hennan ja Antin tappouhkausjutussa!

Henna ja Antti KurhinenHenna Kalinaista ja Antti Kurhista uhattiin aikoinaan Facebookin ”viharyhmässä”. Mieshenkilö kehotti perustamassaan profiilissa vahingoittamaan silloista BB-pariskuntaa.

Nyt juttu on ollut käräjillä. Kunnianloukkaussyyte hylättiin. Mies kiisti syyllistyneensä rikokseen. Antti ja Henna ovat tyrmistyneitä ja kommentoivat asiaa Twitterissä.

-Tappouhkaaja saa uhitella ja leikkiä meidän hengellä ihan tosta vaan ja käräjäoikeus on sen puolella. Voi morjes mihin tää maailma on menossa! Ei tuomiota, joten on varmaan kohta oven takana. Kai tässä on hankittava henkivartija, Henna kirjoittaa.

-Kiva herätä siihe, et mul soitetaan maikkarilt ja sanotaa et käräjäoikeus on päättänyt hylätä syytteen teidän facebooktappouhkailijan kohdalla! Tää on suorastaan oikeusmurha p*rkele! Kaveri tunnusti tekonsa ja myönsi uhkailut, mutta käräjäoikeus hylkäsi! Mitä v*ttua sanon minä? Nyt lähti kyl valitus Euroopan tuomioistuimeen tämän päätöksen takia! Ihme touhuu sanon minä ja moni muu! Suomes, hyvinvointivaltios ollaa muka? Järkyttävää, aivan sairasta miten oikeus voi päättää näin? Tää ei jää tähän, Antti mesoaa.

Aiheesta uutisoi ensinnä MTV3 Viihdeuutiset.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen, Antti Kurhinen

Kommentit

nyt pitäisi todella pysähtyä mittimään missä mennään, jos kaveri on tunnustanut ja oikeus on todennut asian, pankaa asia jäihin ei hän uskalla enään tehä mittään, ruvetkaa elämään tavallisten ihmisten elämää ,niin kukaan teitä ei häiritse, mutta jos haluaa olla julkisuudessa , pitää myös kestää paineet, kato se on valinta kysymys, mutta kaikesta huolimatta lopettakaa hölmöily ja järki käteen, teille ei ole sattunut mitään.

Te kyllä ootte todellinen vajakki-kaksikko.

Kaksi totaalista turhaketta, joiden yhteenlaskettu äo on Hennalle rintoihin lisättyjä desejä pienempi.

Mitä vikiset RYSSÄ! Sullehan on sanottu useasti MUUTA SINNE RYSSIIN JA KATOA SUOMESTA ! KIITOS

Antti kertoilee mielellään blogissaan, kuinka taitavasti hän kusettaa viranomaisia ja kanssaihmisiään.

Sitten on aina ensimmäisenä huutamassa vahingonkorvauksia milloin mistäkin asiasta.

voi nyt mäni ilta ja yöunet,haastan eutuomioistuimeen
haluan lukea hymyni ja 7kani ilman teitä,

Nyt täytyy pitää kieli keskellä suuta ja olla tarkkana tässä kommentoinnissa.

Muuten Antti ja Henna haastaa teidät kaikki Euroopan tuomioistuimeen ja kirjottaa twitteriin.

Näidenkin kahden kannattaisi muuttaa pois Suomesta, täältä kateellisten, epäglamöörien, pliisujen, työssäkäyvien, luottotiedollisten, kauneusleikkaamattomien, morsiusneidoksi vaivaantuvien, leualla varustettujen ihmisten maasta.

Hei. Yrittäkää unohtaa se järjetön julkisuushakuisuus ja asettakaa itsenne tavallisen ihmisen asemaan (mitä olette), jos pystytte, yletön hössötys tekee teistä entistä naurettavmpia wanna-be-julkkiksia, varsinkin kun kummallakaan ei ole MITÄÄN millä voisi erottua tusinaBBmassasta. Hyvää yötä!!!!

Nyt vauhdilla äiti-Venäjän hellään syliin oikeutta hakemaan. Palkatkaa se desanttidosentti puolustamaan teitä siellä Ihmisoikeusistuimessa.

voi ei!!! ): jos oisin samas tilantees ni toimisin iha samal taval, en yhtää ymmärrä tätä kettuiluu: ”no tää oli hyvä syy saada lisää julkisuutta” PAH sanon minä ei henna oo mikää julkkistyrkky antti kyllä on ku läpällä haki eduskuntaa

Teksti osoittaa, että joko merkonomeille ei opeteta oikeustiedettä lainkaan, tai sitten Kurhinen on kaivanut nenänsä vinoon oppitunneilla. 😀

Taisi silikoonit mennä aivoihin pimatsulla (siisi jos niitä edes joskus on ollut)!

Kun jättää turhan julkisuuden ja siirtyy tänne tavallisten paskiaisten seuraan,ei tarvii pelätä tollasia ihmeryhmiä..totta on että uhkaus on väärin,mutta kuka nyt oikeasti pelkän tympääntymisen takia viittis tota ”paria” lahdata??haiskahtaa rahanahneelta touhulta..eu-tuomiistuin WtF??mahtaa maailma olla paljon isompiakin juttuja sinne kun facebookin tykkää ryhmät…

Siis Maikkarilta soitettiin käräjäoikeuden päätöksestä… Näinkö toimii oikeuslaitos Suomessa?

Antti vois painua kotiin venäjälle…nyt pääsee junalla 3 tunnissa pietariin…Allegro prseen alle vaan. Ja Hennalle tiedoksi, että henkivartija maksaa ja sinulla ei ole luottotietoja tai rahaa…sä olet köyhä niin rahallisesti kuin henkisesti.

Muuta takas venäjälle! Siellä kunnioitetaan ihmisoikeuksia.

Tuskimpa tuo kaveri nyt ihan tosissaan on ollut ja siksi on kai jäänyt rangaistusta vaille,sensijaan ihmetyttää että suomessa vakavan rikoksen suunnittelu ei ole rangaistavaa.Tässä tapauksessa on kyse palkkamurhasta,jossa palkkiokin oli maksettu,mutta tapaus katsotaan vain suunnitteluksi.Jokin on pielessä,mutta vitsinä pitäisin,jos Henna palkkaisi henkivartijan,mutta saapahan taas nimensä otsikoihin

Ei muuta kun muutto takaisin oikeudenmukaisen ja reilun äiti venäjän huomiin niin ei tarvitse tiukassa suomessa ahdistua

Mitä, jos nyt ensin valittaisitte vaikka Hovioikeuteen? Harvoin olen kuullut kenenkään valittavan suoraan Euroopan Unionin Tuomioistuimeen suoraan käräjäoikeuden päätöksestä????

Hmmmm?

Epäilen, että ”viharyhmäkaveri” on pohjimmiltaan ihan ok. jätkä. Arvioi vaan väärin kurhisten huumorintajun. Pariskunta itse on järjestänyt meille monet källit – ja varmasti nauranut makeasti päälle, mutta nyt huumorintaju loppui lyhyeen, kun joutui itse pilan kohteeksi. Aikas pieniä ovat ihmisinä nämä Antti ja Henna. Kurhiset menivät totaalisesti halpaan ja sitä nyt häpeissään kiukuttelevat.

Ja saahan tälläkin ulinalla taas lisää ilmaista julkisuutta. 😉

tosiaan, enhä mä tiedä ootteko te ääliöitä, anteeks. mutta typerää nuo teidän kirjoittelut kuitenkin on. Antti ja Hennakin ovat vaan ihmisiä 🙂 ja mukavia kun heihin tutustuu.

ai teistä ääliöistä on oikein et joku selvästi omaan elämään kyllästyny apina uhkaa toisten henkee ja siit ei tuu ees mtn sakkoo? tsemppii teille vaa!

Eihän rasismi sovi noille, tavallisia döödtejä kotimaassaan

millon te opitte että teille nauretaan tuolla, ei poliisit ja käräjäoikeus jaksa teitä

Jospa oikeus arvioi mahdollisen yheiskunnallisen menetyksen arvon, jos uhkaaja olisi toiminut. Suhteutettuna mahdolliseen menetykseen, vapauttava päätös ihan ok.

Oma kommentti