Näin kävi huoltajuussotkuissa ryvettyneelle Kerstin Campoylle!

Kerstin Campoy ja Rod90-luvulla kahden poikansa huoltajuussotkuissa kamppaillut Kerstin Campoy on eronnut miehestäänRod Duffystä ja palannut takaisin Suomeen. Pari asui viime vuodet Madeiralla, jossa heillä oli yhteinen ravintola. Nyt Rod on Hymyn tietojen mukaan matkannut Englantiin.

Kerstin taas asuu jälleen Keski-Suomessa, maaseudulla, vanhan isänsä ja koiransa kanssa.

Kerstin avioitui vuonna 2008 ja liitto kesti siis ilman ongelmia kolmisen vuotta. Kerstinille Rod oli järjestyksessään viides aviomies.

Nyt Kerstin jatkaa Suomessa töiden etsimistä ja kirjoittajan uraansa. Hän on julkaissut lastenkirjan Himppu Hiitisestä. Kerstin pitää myös yhteyttä toiseen kahdesta aikuisesta pojastaan. Tämä asuu Amerikassa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Kerstin Campoy, Rod Duffy

Kommentit

Siinäpä vaan puolustitte tätä juoppoa kun halusi pitää
poikansa juovuksissa.

Ei kai se mikään ihme oo, ettei kukaan mies jaksa kattella vanhaa ämmää joka kiukuttelee jatkuvasti???!!!

En todellakaan ymmärrä miksi tästä ihmisestä enää uutisoidaan? Ihan tavis ja huoltajuuskiista aikoinaan oli se juttu, mutta ohi jo.

Kuka vaan vois tehdä mitä vaan ja lähteä mihin vaan ja elää miten vaan jos vaan kantti ja rohkeus kestäis mut useimmilla ei kestä muuta kuin muiden arsoteluun.

Kerstin-parka. Viinapiru piti tiukassa otteessaan molempia puoliskoita. Ei heitä täällä Madeiralla useinkaan selvinpäin nähty. Kerstin ja nyt ex-miehensä ovat molemmat kyllä erittäin mukavia ihmisiä. Toivottavasti saavat elamänsä järjestykseen!

Ajeles nyt takasin maitojunalla jonnekkin. Ei sua tarvita Suomeen KELAn rahoille!!!!!

tuksun kotiin tuksun äitin ja isin asunto sotkettu ja rikottu ite kännis sotkenu

Oma kommentti