Näin kävi kohumanagerin nettiuhkailijalle!

Tuija JärvinenIisalmen poliisi on manageri Tuija Järvisen mukaan saanut päätökseen tutkimukset, joiden tarkoituksena oli selvittää uhkaavien viestien lähettäjä. Järvistä uhattiin keskustelupalstalle lähetetyissä kommenteissa alkukesästä.

-Valitettavasti henkilö ei jäänyt kiinni, Järvinen tyytyy toteamaan.

Rikosilmoituksen tekeminen ja viranomaisten suhtautuminen aiheeseen oli kuitenkin Järvisen mukaan osoitus siitä, ettei netissäkään voi tehdä mitä tahansa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, netti, uhkaus

Kommentit

Jotenkin tuntuu, että nämä Tuikut ihan tarkoituksella keräävät näitä uhkaajia, provosoivilla blogeilla, ja sitten jeesustellaan kohtaloa ja tuhlataan poliisin voimavaroja oikeilta jutuilta. Takana on vain saada itselleen julkisuutta ja ehkä jotain juttupalkkion muodossa. Tuikullakaan tuskin mitään poliisivartiointia on edes ollut, mutta kuulostaahan se komealle, kun saa sellaista huudella blogeissa.

Niinkuin keväällä jo heti ounasteltiin, oli tämä(kin) huija-tuijalta suuri kupla. Seuraavaa odotellessa…

eh, he, hee… Dukzu käyny nettikahvilasta laittaa herjat, niin eihän se kiinni jää.!

Toimittajat vois joutessaa tarkistaa poliisilta oliko lähettäjä tuija itse.

Olisit nyt tuikku kertonut, että miksi ei jäänyt kiinni ? Tuleeko nämä tiedotteet poliisilta vai tuikulta ? Olisko niin, että syyttäjä ei lähtenyt asian vähäpätöisyyden vuoksi syyttämään vai oliko käytetty kirjaston konetta tai avointa palvelinta ?
Mahdollisuus sille, että jonkun viestin lähettäjä saadaan kiinni, on aika olemattoman pieni. Sadasta käyttäjästä korkeintaan viisi tai kymmenen käyttää omaa konetta, jota ei muut käytä. Tuollaiset poliisin voimavarojen tuhlaukset on ihan turhia, kun ei noilla syyttämisillä haeta kuin julkisuutta itselleen.

Uhkauksia sateli sankoin joukoin maalta, mereltä, ilmasta ja baarien naistenhuoneista. Onneksi ei ollut vielä aika lähteä!

Varmaan oli joku ammattilainen asialla. Onneksi ei ollut Tuijan vuoro lähteä vielä. Simo se varmaan oli, aikaisemminkin ollut mustasukkainen ja haluaa Tuijasta oman enkelinsä! kieroa.

Ja nyt myö Iisalamen sinivuokot veämme persiet olalle, soatiiha se eukko raahottummaan ja yltyöt loppu…

Karmea irvistys keltaisilla hampailla. Pitäisi ees suunsa kiinni, jos ei hammaslääkäriin uskalla mennä. Yöks.

Oma kommentti