Näin menestynyt Pia Lamberg kommentoi maitojunalla kotiin -puheita!

Pia Pakarinen eli nykyisin Pia Lamberg muutti Hollywoodiin pari vuotta sitten haaveenaan mallintyöt ja näytteleminen. Moni nauroi ja mediakin pilkkasi. Vaan ei enää. Nainen on esiintynyt Adelen rinnalla Grammy-gaalassa, ollut satojen miljoonien silmäparien kohde nimitähtien ohella Mersun mainoksessa ja kuvaa nyt ensimmäistä tv-sarjaansa nimeltä Saf3. Mitä Pia ajattelee nyt kritiikistä?

Kun Pia kaksi vuotta sitten muutti Losiin, muun muassa arvostettu viihdesivusto ilkkui Pian palaavan kotiin maitojunalla. Hänen työtehtäviään vähäteltiin ja ihmeteltiin, miksi nainen ei ollut saanut aikaan oikein mitään.

Kukaan ei enää naureskele. Juuan tyttö on päässyt piireihin, joissa suomalaisia ei ole hetkeen nähty. Pia on silti nöyrä, vaikka voisi vähän viisastellakin.

-Jos joku haluaa arvostella minua, niin mielipiteeseen on kaikilla oikeus. Yritän vain positiivisella asenteella mennä eteenpäin. Uskon siihen, että hyvä energia näkyy ja se vetää puoleensa hyviä asioita ja ihmisiä, hän kertoo Hymy-lehden painetun lehden haastattelussa.

Jutussa kerrotaan myös Pian käräjäjutusta Los Angelesissa.

Pian onneksi tuomari muunsi hänen saamansa rangaistuksen.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Pia Pakarinen, Pia Lamberg

Kommentit

Oma kommentti