Näin moni haluaisi Johanna Tukiaisesta kirjoittelun loppuvan!

Johanna TukiainenHymy kysyi verkkosivuillaan lukijoittensa kantaa siihen, pitäisikö kohublondi Johanna Tukiaisen edesottamuksista uutisointi lopettaa kokonaan. Verkkolehti Findance on jo luopunut kokonaan Tuksu-uutisoinnista.

Hymyn verkkolukijoista 89,72 prosenttia oli Tuksu-boikotin kannalla. Vain 10,28 prosenttia lukijoista halusi lukea Tukiaisen tempauksista lisää.

Tukiaiselle sattuu ja tapahtuu. Viime viikkoina ovat kohahduttaneet muun muassa hänen itsemurhayrityksensä, meikittömät kuvansa ja kihlajaissotkunsa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

Jos Tukiaisesta ei enää kirjoiteta, niin voin sitten jopa joskus ostaa lehden, muuten en. Mitä tuollaisella pikkujulkulla tekee, jolla ei ole meriittiä muusta kuin tekstiviesteistä ja itsensä paljastelusta. EVVK, kuten nuoret sanovat.

Ensimmäinen ajatus tänään kyseisestä henkilöstä: vois painua P…hen!

Jokainen viesti, jossa väitetään jotakuta mielisairaaksi sensuroidaan ihan takuulla. Ja bannikin tulee.

Sensuroikaa tämäkin mielipide, Hymyn toimittajat!! Täällä olisi paljon enemmän negatiivista palautetta toimitukselle ja pyyntöjä tuksun uutisoinnin lopettamisesta mutta näyttää siltä, että olette sensuroineet kaiken muun pois, paitsi tuon viimeisimmän ”kehu” kommentin.. näin se näyttää siltä, että täällä olisi oikeasti ihmisiä, jotka haluaisi tuksusta uutisoinnin jatkuvan.

No voi hyvänen aika sentään, eihän Tuxun blogia voi lopettaa ja julkisuus on vain positiivistä, kaikista haukuista huolimatta !!!!

Minä lupaan ainakin tilata 6kk hymyä jos JT ”uutisointi” loppuu.

Oma kommentti