Näin naisia huijataan isolla rahalla Facebookissa tekemään pornoa – varo!

Monet suomalaiset nuoret naiset ovat saaneet suomalaisen miehen nimellä varustetulta huijarilta viestin, jossa tämä lupaa huikeita tienestejä, jos asianosainen on kiinnostunut töistä. Pitää vain lähettää hänelle sähköpostia.

-Kun lähettää, saa vastaukseksi hämärän tarjouksen ja pyynnön käydä nettisivuilla. Sivut ovat amatöörimäisen kökösti toteutetut ja vanhanaikaiset sekä osin toimimattomat. Sitä paitsi suomalaismiehen kuvakin osoittautuu Google-haulla netistä napatuksi. Sivuja ilmeisesti pitää joku vanhempaan ikään ehtinyt työväenopiston ATK-kurssilla käynyt valokuvaajaharrastaja, joka haluaa ilmaiseksi kuvata nuoria alastomia tyttöjä, Hymylle kerrotaan.

Näin mies lähestyy tyttöjä Facebookissa:

Kiinnostaisiko sua 2 päivän työ (max 8 tuntia per päivä), KIRJALLINEN työsopimus ja palkkana 5000-7000 euroa heti työnteon yhteydessä puhtaana käteen? Jos kiinnostuit asiasta, mailaa heti (osoite) niin laitan sulle lisätietomailin sekä saittimme osoitteen. Mailin saatuasi tutki asiaa kaikessa rauhassa, ja jos asia ja rahan tekeminen kiinnostaa sua, vastaa mailiin, ellei kiinnosta unohda asia. Ansio on 100% laillinen. Työtä voit tehdä kerran tai useamman, se on päätettävissäsi. Esim 5-10 työkeikkaa vuodessa (10-20pv) tuokin jo 25000-70000 euroa.

Kun vastausmaili tulee, se on tällainen:

Olit kiinnostunut ison rahan teosta parin päivän työllä…. Käy ensin saitilla (osoite)  ja sitten jatka lukemista. Teemme ja toteutamme rohkeita videoita ja kuvasarjoja pääasiassa Aasian
markkinoille (Japani, Singapore ja Malesia) ja siellä privaattien suljettujen luxusklubien käyttöön. Materiaali ei näissä siis tule julkaisuun eikä julkiseen myyntiin tai esim. internet-levitykseen. Oman yksityisyyden suhteen voi olla siis huoletta. Lue maili ensin tarkasti lävitse. Mailissa on koko joukko kysymyksiä joihin toivon, että jaksat vastata.
Vastattuasi kysymyksiin ja mailattuasi vastaukset tulet saamaan nopeasti arvion siitä, paljonko mallinamme tulisit ansaitsemaan ja myös sen, mitä meillä mahdollisesti olisi juuri sinulle tarjolla! Mikäli mahdollista, muista liittää mukaan muutama kuvasi! Sopimukset teemme aina kirjallisesti. Sopimuksessa mainitaan kuvausten aika ja paikka sekä mitä kuvaus sisältää ja paljonko siitä maksetaan palkkiota. Koekuvauksesta mallille ei makseta varsinaista palkkiota vaan matkakulut, majoitus, ruoka sekä päiväraha. Koekuvamateriaalista malli saa myös itselleen omia kappaleita. Koekuvamateriaalin perusteella markkinoimme malleja tilaajille. Koekuvamateriaalia EI SIIS levitetä eikä julkaista missään. Ne ovat AINOASTAAN mallin työnhankintaa varten!! Malli voi työskennellä kerran mallina tai vaikka useamminkin. Maksamme aina myös mallien matkalulut, ruuat ja mahdolliset majoitukset. Kuvauksia järjestetään ympäri Suomea ja niiden aikataulut on sovittavissa joustavasti mallien omiin aikatauluihin sopiviksi. Palkkioiden suuruus määräytyy yleensä kuvausten rohkeuden mukaan, mitä rohkeampaa materiaalia kuvataan,sen paremmat ovat palkkiot. Vastattuasi mailissa saamiisi kysymyksiin saat sähköpostitse arvion siitä, paljonko tulisit mallinamme ansaitsemaan. Kaikki sähköpostimme käsitellään ehdottoman luottamuksellisena.

Hymy on korjannut lukuisia kirjoitusvirheitä kyseisistä viesteistä.

Varoitamme kaikkia nuoria tyttöjä lähtemästä mukaan tämänkaltaiseen hämäräbisnekseen ja kuvauksiin. Kerran otettuja alastonkuvia on mahdoton peruuttaa. Suomessa on jo aiemmin tuomittu mallitoimistobisnestä pitänyt mies 13 vuoden tuomioon erinäisistä rikoksista, kuten raiskauksesta. Myös hän järjesti koekuvauksia ja kuvasi nuorista naisista rohkeaa materiaalia.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: malli, huijari

Kommentit

Oma kommentti