Näin sujuu 54-vuotiaalta Samantha Foxilta humppa tänään!

Suomen juhannus juhlittiin ennätyslämmöissä, mutta tänä vuonna ei juhannusfestareita nähty eikä niillä esiintynyt myöskään brittiläisen tissipopin kuningatarta Samantha Foxia.

Nuoremmat hänestä tuskin ovat kuulleetkaan, mutta kasarilla nuoruuttaan elävät luonnollisesti. Samantha Fox oli aikansa suosikki, joka myi paitsi rohkealla ulkonäöllä, tarttuvilla poppikappaleillaan. Myös suomalaiset rakastivat häntä, ja siitä alun juhannusviite. Samantha on esiintynyt suomalaisilla juhannusjuhlilla monen monituista kertaa.

Alun perin ”Sam” nousi Britanniassa kuuluisuuteen Sun-lehden yläosattomana kolmossivun tyttönä. Hän oli musiikkiuransa huipulla 80-luvun loppupuolella, ja hänen läpimurtohittinsä oli Touch Me vuodelta 1986.

Seksisymbolinakin tunnettu Fox on lesbo. Hänen pitkäaikainen elämänkumppaninsa oli myös hänen managerinaan vuosituhannen vaihteesta saakka toiminut Myra Stratton, joka kuoli syöpään viisi vuotta sitten. Fox alkoi seurustella vuonna 2016 norjalaisen Linda Olsenin kanssa ja he kihlautuivat vuonna 2020.

Edelleenkin Sam, 54, esiintyy. Miltä hän kuulostaa ja näyttää nyt: siitä esimakua alla!

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Samantha Fox

Kommentit

Oma kommentti