Näin sujuu Tukiaisen yrityksen ja verottajan tango!

Johanna TukiainenKohublondi Johanna Tukiaisen omistama toiminimi Dollsdancers poistettiin helmikuun lopussa verottajan ennakkoperintärekisteristä. Verottaja poistaa listoiltaan muun muassa siitä syystä, että yritys on laiminlyönyt veroasiansa. Rekisteriin pääsee, kun rästit on hoidettu.

Hymy tarkisti Johannan yrityksen tiedot, ja yritys on edelleen ilman rekisterimerkintää, vaikka aikaa on poistamisesta kulunut jo puoli vuotta.

Ennakkoperintärekisterimerkinnän puuttuminen aiheuttaa yritykselle ongelmia muun muassa siten, ettei se voi laskuttaa, kuten normaaliyritykset laskuttavat. Jokaisesta yrityksen lähettämästä laskusta joudutaan pidättämään osa suoraan verottajalle.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

Miks Hymykin julkaisee juttujen yhteydessä kuvia tuksusta,joilla ei ole nykyisyyden kanssa mitään tekemistä,tuksuahan ei edes tunnista noista kuvista,painoakin on tullut lisää 30kg ja naama on auringon ja viinan pilaama

Miksi käytätte noita vanhoja kuvia,jokapaikkahan on täynnä esim,uusia rapujuhlaotoksia,”laatua Suomalaiset,laatua”

Keikasta 6000€ ja siitä puolet verottajalle. Kohta on ulosotot maksettu. ( tämähän oli silkkaa paskapuhetta) Lumiauraperse on perseaukinen koko ikänsä!

rapujuhlat verolle ja mekot ja arton raapimisessa käytetyt rakennekynnet tuksun paskapaperi verottajalle ja koirat verottajalle

Moi Tunkki! Mitenkäs R2 tähän asiaan liittyy? Oliko tämä siis Kviinin vai hänen aviomiehensä kommentti? Ja missä se pitkä v…. on? Haiseeko se kenties simpukalta? – Ennen kyllä sanottiin, että voipi haista kalalta tai silliltä, vaan ehkäpä simpukka on glamourimpi määritelmä asialle.

Se joka tunkkia menee katsomaan keikalle,varmistakoon sen ettei lipputuloista mene mitään esiintyjälle.Kuulemma tää kolikkoautomaatti ottaa palkkansa myydystä lipuista

Nut Tuksu nalkkiin ja heti, niin loppuu mahdollinen harmaan talouden harrastaminen.

Myös kaikki Tuksun toimeksiantajat eli ravintolat on verottajan syytä tarkistaa, että varmasti hoitavat asiallisesti kaikki lakisääteiset velvoitteensa.

Tuksu on kehuskellut blogikirjoituksissaan tienaavansa 3 000 (kolme tuhatta) euroa per keikka.

http://www.mustatulevaisuus.fi/mita_on_harmaa_talous/ilmiot/

No eihän Tuksulla ole mitään hätää. Se ottaa maksun luonnossa. Siihen on verottajan vaikea päästä kiinni. Verottajan pitäisi tutkia jokaisen keikan tilaaja ja selvittää, miten palkkiot on maksettu. Oikeasti luontaisedutkin kuuluvat verotuksen piiriin.

Se on just oikeen että pidättävät suoraan, saavatpahan omistaan ees osan.

Oma kommentti