Näin suuttunut Tukiaisen ex-manageri vastaa Johannalle!

Tuija Järvinen ja Johanna TukiainenJohanna Tukiaisen ex-manageri ja Lööppijulkkis-biisin sanoittaja Tuija Järvinen ei pidä siitä, että hänen entinen suojattinsa arvostelee Johannan levyuran käynnistänyttä kappaletta.

Tuksu kertoi Staran videohaastattelussa Lööppijulkkiksen tekevän hänestä lähes idiootin. Hän on kertonut muokkaavansa ohjelmistoaan koko ajan.

Nyt Lööppijulkkiksen tekijä vastaa Tuksulle:

-Lööppijulkkis ei halveeraa Johannaa, se on täyttä huumoria. Kuunnelkaapa sanoja, nehän kertovat Johannasta aika paljon loppujen lopuksi. Missä on neiti Tukiaisen itseironia, sitä pitää taiteilijalta löytyä!

Järvinen painottaa haluavansa kuulla biisinsä uuden version ennen mahdollista uutta julkaisua.

-Minusta on huono idea lähteä tekemään kappaletta uusiin puihin.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen

Kommentit

MOLEMMISTA EI OO MUUHUN KUN ÄKEENPAINOKS

Tuija, joka vähän väliä ilmoittaa, ettei ole Tuksun manageri, kaupittelee kotikoneella rompulle polttamiaan Lööppijulkkis-”sinkkuja” ja järjestää ”arpajaisia”, joissa kyseinen kappale on päävoittona.

Ihan sama millaisiin ”puihin” tällainen kappale laitetaan.

Tuksu itse tekee itsestään idiootin ei tuija, jokainenhan on itsensä herra ja millaisen kuvan itsestään haluaa antaa se on oma päätös !

Tukiainen on vain yhden ihmisen pellesirkus jolle kaikki nauraa. Kaikki sen tietää paitsi Staran Jokca Tärsbakka… Kehtaa edes videohaastatella tukiaisia. HAH!

Tuiden käsi Johannan rinnalla.
Kaksi naista niin säälitävää

Ei Lööppijulkkis tee tuksusta idioottia,vaan hän on ihan itse tehnyt itsestään sellaisen.Tapahtuipa tuksulle mitä hyvänsä,ei koskaan hänessä ole vikaa,vaan kaikki on muiden syytä.Seiska-lehti ilmeisesti kyllästyi rahoittamaan tuota lyllertävää sirkuspelleä,mutta stara katsoi tarpeelliseksi jatkaa siitä mihin seiska jäi,onneksi ei tarvitse mokoman viihdetaivaan sivuja availla enää

MIKÄ-VITUN-URA???

Haha! Tää kuva näyttää ihan siltä, että Tuiden käsi olisi Tuksun tissillä! 😀 😀 😀

”Tekevän hänestä idiootin”…sanoo Tuksu, ehei ei se ole biisin syytä (vaikka se on perseestä) sillä Johanna on ollut täys idiootti pitemmän aikaa…ennen tätä laulajan uraa

Hyvä tuiteri! Sano suorat sanat ex-suojatillesi ex-kohumanagerin asemassasi.
On ”Lööppijulkkis” muuten niin hieno biisi, että sen alkuperäisesitystä pitääkin suojella.

Oma kommentti