Näin Tuksu biletti Miamissa – katso joukko videoita!

Johanna ja Julia Tukiaisesta on lisätty nettiin muutamia tunteja sitten paljon videomateriaalia, jossa tyttöset bilettävät Miamissa.

Tällaista aarrearkkua on vaikea jättää käyttämättä. Nautinnollisia katseluhetkiä tuolla:

https://www.youtube.com/user/MsStars2000#p/u/0/v2hN28S5zBQ

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Julia Tukiainen

Kommentit

Katsoin minuutin. Mitä biletystä tuo oli. Kunnan nuorisotiloissa joku rättipäähintti ja silikonit hommannut blondi tepastelevat sinne tänne.

Katsoin tuon tanssivideon. Ihmetellä pitää, että eikö ole mitään tasoa? Kaksi tanssityttöä oli kuin puupökkelöitä, toisella vieläpä karmea pömppömaha 🙁 Kyllä masentaisi, jos tilaisi esim. privatapahtumaan tanssiryhmän ja saisi sitten vain tommosia X)

Niimpä niin, hemaiseva.
Tuksu tuoksuu unelle aina,
ja helmat hunajalle!

Yksi uusi video oli Miitta Sorvali, upean ja seksikkään tädin showsta.
Taisi olla viime vuoden alussa, Johanna oli siinä oikein hemaisevana.

Samaa mietin kuin nro 12. Missä uudet videot??
Tuksu näyttää nykyisin ”hiukan” erilaiselta, jonka voi todeta SexyJoulushow-videolta. Kiitos muuten siitä esityksestä TheSuurin, olet pelastanut monia tylsiä työpäiviä harmaassa toimistossamme! Tosin herkimmät työtoverini ovat joutuneet jättämään videon katselemisen kesken….

Samaa mietin kuin nro 12. Missä uudet videot??
Tuksu näyttää nykyisin ”hiukan” erilaiselta, jonka voi todeta SexyJoulushow-videolta. Kiitos muuten siitä esityksestä TheSuurin, olet pelastanut monia tylsiä työpäiviä harmaassa toimistossamme! Tosin herkimmät työtoverini ovat joutuneet jättämään videon katselemisen kesken….

Miksi Jtuk on lisännyt nyt vuonna 2010 neljän vuoden takaisia videoita Juutuubiin? Olisi paljon mielenkiintoisempaa nähdä videoita viime ajoilta.
Ja mitä glamouria noissa videoissa on? Ei yhtään mitään. Konkkanokka mies koikkelehtii huivi päässä reisitaskuhousuissaan ja Tuxulla & systerillä on kultalameeta päällä. Sekö on glmouria? Vastaa Tuxu itse!

^ Kirjoitusvirhe kaiketi – ”kokkelehti” koitit kirjoittaa, koskapa kimpassa klyyvareihin ”kyytiä” kiskotaan…

Eipä olla koti-kollit kateellisia, kuinka kaks kaljua koikkelehti koti-kissojamme kutitellen.

Joo…Eikä varmaan näitä tyttöjä tunneta mitenkään ”helppoina blondeina” Miamin bileissä :-/ Todella säälittävää nähdä miten neidit ovat täysin hyväksikäytetyssä asemassa – heitä varmasti arvostetaan todella korkealle tuolla. Huh huh.

jees !! todella klamourrii !

Juulia todella notkee, tulee mieleen hirvi.. tuosta koikkelehtimisestä !!

eräässä videossa neitoset ihmettelee miksi mies kohtelee heitä kuin ”maksullisia” naisia 🙂 nooooo !!

ei taida Suomessa löytyy elättäjää ku pitää näpistellä pankkikortteja, ja ajella taksille maksamatta !

haa …

Mitä hienoa tuossa on? Normibiletystä. Vedetään viinaa (ja mitä lie) silmät sumeana ja muka tanssitaan jonkun tusinapopin tahtiin. Meikäläisen teiniaikaiset kotibileet oli paljon vauhdikkaampia, vaikka siellä ei vedettykään viivaa nenään.

Tuossa monella videollahan pyörii Johannan ex-poikaystävä.
Se vaan on monella kateellisella aina mielessä että jos joku jotain luksuselämää viettää niin se ei ainakaan ole rehellisen keinoin koskaan saatu, hyvin perisuomalainen ajattelutapa. Jokaisen poikaystävä pitäisi olla köyhä ja tavallinen tallaaja. Sitten kun on miamilaisia miljonäärejä, niin eihän sitä muuta keksitä kun taas ne samat h…a haukkumasanat.
Ja terveisiä vaan Hymyn parille toimittajalle ja Lotilalle jotka ovat itse varsinaisia piruja.

TÄSSÄ SEN NÄKEE MITÄ ÄIJÄT SAA RAHALLA-LIHAVIA,JA RUMIA SUOMI TYTTÖJÄ,PRO,PRO STITUITUJA

Ei voi kun ihmetellä. Ruokitaan ja juotetaan ja sitten…

voi helvetti vai LUXUSTA! karvaranne läähätti taustalla ja odotti millon tuksu sammuis,muahahah. Ei muuta.

Kauniita tyttöjä ja makeeta meininkiä. Hyvät tanssishowt, ei mulla muuta.

Upeeta! Glamourii! Tunnelma piripinnassa suorastaan! Vihdoin Suomen oma ”vävypoikakin” elävissä kuvissa edukseen! Ylpeänä katsoo hänkin tuttavineen tätä Amerikassa! Ja entäs Varkauden mummo; ”sielhän ne suuressa mualimassa meijän pikku kullanmurut” – pakahtuuhan jo ylpeydestä koko suku!

Ps. Ihan kohta alkaa riittää tämä touhu…

Oma kommentti