Näin v*tusti Petri Nygård tahkoaa rahaa – huh huh!

Petri NygårdEipä tiennyt muutaman pitkäsoiton 2000-luvulla julkaissut Petri Nygård, että rääväsuu iskee kultasuoneen runsas kymmenen vuotta ensitulemisestaan. Miehen viimeisintä Selvä päivä -sinkkulohkaisua on katseltu YouTubessa jo 3,2 miljoonaa kertaa, mutta mies tahkoaa myös raakaa rahaa.

Räppäri perusti Reenivirma Oy -nimisen yrityksen joulukuussa 2009. Jo ensimmäinen tilikausi oli voitollinen, liikevaihto oli 314 000 euroa ja yhtiö teki voittoa 14 000 euroa.

Menestys ei jää kuitenkaan tähän. Nygård on tahkonnut vuoden 2010 alusta tähän päivään häkellyttävät noin 140 keikkaa. Tälläkin hetkellä hänen keikkalistansa on täynnä 40 keikan verran.

-Jokaisesta keikasta Nygård laskuttaa noin 3500-4000 euroa, hype on nyt niin suuri, ohjelmatoimistobisnestä tunteva syväkurkku paljastaa Hymylle. Luonnollisesti palkkiosta ottaa parinkymmenen prosentin siivun myös ohjelmamyyjä, ja summasta maksetaan myös orkesterin, liikkumisen ja majoituksen kulut.

-Mutta selvähän se on, että Petri on kiistatta yksi tämän hetken menestyneimpiä suomalaisartisteja.

(Otsikossa kunnioitetaan Petri Nygårdin imagon henkeä.)

 

 

 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Petri Nygård

Kommentit

”liikevaihto oli 314 000 euroa ja yhtiö teki voittoa 14 000 euroa.”
Perus mamupizzeriakin tekee kovempaa tiliä…

”Petri kerää tyhmiltä rahat pois. Haters gonna hate ja niin edelleen kun ei itse pysty samaan vaan painaa sitä 8h tehdastyötä.”

Monilta löytyy varmaa respectiä kunnon musiikkia tekeville artisteille / bändeille, mutta tollaselle juntille kuin Nygård huutonaurua. Tienaa se sitten kuinka paljon tahansa, mutta tuo sen ”musiikki” on niin kuraa kuin mahollsita.

Petri kerää tyhmiltä rahat pois. Haters gonna hate ja niin edelleen kun ei itse pysty samaan vaan painaa sitä 8h tehdastyötä.

Vittu mikä perunasäkki tuo Perttikin on… Sietäisi viedä saunan taakse.

suomalaiset on juntteja, kyllä huomaa. ”VIINAA VIINAA” nii kyllä kiinnostaa ja on ehanoo!

Oma kommentti