Näinkö kohtelet fanejasi, Tuksu – pettyneet kääntyivät ovelta!

Johanna TukiainenJohanna Tukiainen ilmoitti esiintyvänsä ravintolalaiva Wäiskissä Helsingin Hakaniemessä lauantaina 4. joulukuuta. Neidin nettisivuilta kävi ilmi, että keikka olisi alkuillasta suljettu yksityistilaisuus, mutta kello 22 jälkeen kaikille avoin.

Helsinkiläinen naisporukka suuntasi innokkaana kohuleidin esiintymistä katsastamaan, ja sai ällistyksekseen huomata, että Tuksu oli antanut sivuillaan virheellistä tietoa.

-Portsarit ilmoittivat tylyhkösti, että yksityistilaisuus kestää koko illan ajan. Ovimiehet näyttivät olevan silminnähden kyllästyneitä vastailemaan kysymyksiin ja totesivat, etteivät suinkaan ole vastuussa siitä, mitä Tukiainen fimoineen nettisivuilla esittää, pettyneet naisporukan jäsenet kertovat Hymylle.

Tukiaisen huolimattomuus saa faneilta risuja.

-Johanna huijasi ihmisiä olemattomalla keikallaan. Porukkaa kyllä todella sapetti. Ei auttanut, vaikka hain Tukiaisen nettisivut ja esittelin niissä lukevat tiedot portsareille, naisfanit kiroavat.

Tuksu, onko sinulla tähän varaa?

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

hei toi kuva tossa johannasta on tosiii hieno. Määkii oon joutunut usein kääntymään johannan ovelta karua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ei tarvitse Johannan mennä hakemaan maitoa, hunajaa ja glamööriä enää Maijjamista, kun sitä saa tasokkaan liikemiehen siivellä Suomen Lapista. 1700 egen sormus tulossa, samoin megahäät, jonne ihmiset verissäpäin jonottavat halpoja 250 egen lippuja. Vain häiden televisiosopimus puuttuu… Ja se, missä nuoripari vilkuttaa parituhatpäiselle fanijoukolleen.
reps

Juu, nro 28:lle: Juuri näin eli menossa voi toki olla, vaan perille ei pääse.

Miksiköhän Tukiainen ei ole ollut nyt kovaa menossa Miamiin?? Taitaa olla niin, että on hoitanut hommansa niin ettei immigration-virkailijat päästä maahan. Meinaan kaiken maailman epäselvyyksiä kuten rattijuopumus ja pahoinpitelysyytteet.

Toi kuva taitaa olla siitä yhdestä Maria-showsta, mihin Tuksu oli pukeutunu prinsessaksi….

Toi kuva taitaa olla siitä yhdestä Maria-showsta, mihin Tuksu oli pukeutunu prinsessaksi….

Mä voin ilmiantaa tän paljastuksen tekijän joka ihan pipari märkänä jonotti sielä ovella <3

Niinhän tuo ilmoittaa Dollsien sivulla tulevan uuden keikan Ravintola Esperanceenkin vaan jostain kumman syystä ko. ravintolan tulevissa tapahtumissa ei kerrota asiasta mitään. Lienee keksitty keikka kanssa.

Kyllä tuossa kuvassa on Johanna ihan itse eikä ole mikään vanhakaan kuva.Kaunis on.

Onko toi oikeesti Johanna Tukiainen tossa kuvassa. Ei mikä sotanorsu tossa kuvassa esiintyvä..

KATEELLISET SIVAN KASSAT YRITTIVÄT VAIN PÄÄSTÄ VIP JONON OHI

Kikka ei ollut tyhmä, tyhmää sen sijaan on edes puhua hänestä samana päivänä, kuin tunkiaisesta.

Mitä tämä ämmäporukka oli menossa tsiigaan? Tyhjän saa pyytämättäkin.

Oliko muuten laulaja-Kikka ensimmäinen patatyhmä blondi?

Miksi petit meidät JOhanna! Nyt meni joulu, uusivuosi ja juhannus pilalle! Olet number one sydämmmessämmme allways ja 4ever!

Keksitty keikka taas. Ei tosiaankaan ensimmäinen kerta. Joskus keksi itselleen myös keikan Tampereen Be-Bopiin. Tämä on tieto, ei huhu.

”Vai ”faneja”. Samaa touhua kuin aikoinaan ihmiset maksoivat sisään friikkisirkukseen …”

Niinpä, ennen friikkejä mentiin katsomaan sirkukseen, nyt mennään sinne missä Johanna Tukiainen ( ja Arto-Pukki ) esiintyvät.

no siel on olt sen verran karismaattista porukkaa et on pitänyt etusormi olla tanassa koko ilta..ettei rahvaat ole päässyt sisälle !!!1

Ennen oli parrakas nainen friikitouhuissa ihmeteltävänä, nyt ah, niin glamyyri TUNKKI!!!!!!!!!!

Tuksu on nykypäivän parrakas nainen sirkuksessa. Tarvitsemme sirkushuveja.

On ne antifanitkin faneja.

Vai ”faneja”. Samaa touhua kuin aikoinaan ihmiset maksoivat sisään friikkisirkukseen . . . .

Ei tukiaisella mitään faneja ole. Ihmiset haluaa vaan nähdä pellen. Väärinkäsityskeikka josta syytetään jotain muuta tahoa kuin itseään. Mut onpahan ainakin reaaliaikainen kuva laitettu jutun yhteyteen.

Oma kommentti