Naispuolinen eduskunta-avustaja vastasi seksikohuun!

Säde Johanna Westerlund on äitiyslomalla, mutta aikoo palata eduskuntaan.Juuri nyt eduskunnassa kohutaan vaaleista, mutta usein aiheena on ollut seksuaalinen ahdistelu. Hymyn haastatteleman eduskunta-avustaja Säde Johanna Westerlundin mielestä kohut syntyvät turhan herkästi – usein riittää se, että käytävillä kohtaavat hieman harkitsematon mies ja liian herkkähipiäinen nainen.

-Harrastan itse loppukevennyksiä ja kestän ronskiakin huumoria, mutta tiedän, että on myös herkkähipiäisempiä naisia. Siksi voi syntyä paljon melua tyhjästä, mitä syytökset seksuaalisesta häirinnästä eduskunnassa ovat osittain olleetkin, Westerlund tietää.

-Olen nähnyt eduskunnassa niin lyhyitä minihameita ja niin alas auki napitettuja puseoita, että naisen täytyy itsekin ymmärtää, että ne herättävät huomiota. Koska eduskunta on poikkeuksellinen työpaikka, siellä pitäisi olla erityisen tarkka käyttäytymisestään ja sanomisistaan, hän jatkaa.

Lue Säteen mielenkiintoinen haastattelu helmikuun Hymystä.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Säde Johanna Westerlund

Kommentit

Yleensä se kuitenkin menee luonnossa niin, että urokset koreilevat naaraille päästäkseen parittelemaan, ei toisin päin. Eipä sillä tämän uutisen kanssa toki ole juurikaan tekemistä, kunhan selvensin pikkusieluisuudesta kirjoittanutta:)

Artikkelista sen verran, että vaikka nainen olisi alasti, se ei oikeuta kourimista. Tosin duuniin ei voi alasti mennäkään. Jos on lyhyt hame, niin sitten on, ei se tarkoita, että sen kantaja haluaa miehiltä huomiota (aina). Jotkut tykkäävät pitää lyhyitä hameita, ja jos niiden pitämistä eduskunnassa ei ole kielletty, niin mikäs siinä. Mikä teitä naisvihaajia siinä harmittaa?

dd-cup Kerrohan missä terassilla sut näkee, tulen tiirailemaan. Ehkä akti vessassakin käy 😉

No , Hah! pitkin öitä olen nähnyt töissäni kun mies-puoliset politiikot tulevat etsimään KAUNIITA naisia työpaikaltani. H

Miehillähän on eduskunnassa käytännössä pukupakko. Naiset sen sijaan saavat pukeutua miten lystäävät, koska se on heidän ”oikeus”. Luonnossahan naaraat usein houkuttavat uroksia ulkoasullaan ja eleilyllään kutemaan. Ei ole omena kauas puusta pudonnut. Eli kyllä se perseen yms ihastelu on ihan luonnollista ihailua ja naisethan rakastavat ihailua. Naisilla on mennyt nakit ja muusi sekaisin. Naiset itse ovat pahempia ahdistelijoita, sen he kyllä taitavat, harva miespä siitä melua harvemmin nostaa.

Minulla kesäisin minihame ilman pikkuhousuja.kesöterassilla miesten katseet tuntuvat mukavilta.

Kyllä naisetkin ahdistella osaavat. Siitä ei vain puhuta niin paljoa, koska yleisesti ajatellaan että kyllähän miehen nyt pitää pieni leikki kestää. Keski-ikäiset naiset voivat olla myös todella suoria vihjailuissaan.

Kyllä naisillakin pää pyörii kuin pöllöllä, kunhan vaan jotain vierasta näkevät. On muakin kuikittu enkä tykkää mälsää laisinkaan.

Mä en vaan ymmärrä, miksi naiset pukeutuu paljastaviin vaatteisiin, jos eivät halua huomiota osakseen.

Jeps ja Piparjuuri. Joo naisilla on oikeus pitää paljastavia vaatteita, mutta heidän täytyy myös ymmärtää että jos on jotain katsottavaa naisessa niin miehethän katsovat. Yleensäkin tällainen pukeutuminen on melko huomionhakuista. Mutta kovimmat meuhkaajat näistä asioista tuntuvat olevan ne rumat ihmiset. 🙂 Jos naisella on paita joka paljastaa tissivaon niin kyllä minä ainakin katson eikä se mitään ahdistelua ole.

Haittaisiko miehiä, jos joku nainen kourisi työpaikalla löysien housujen takia?

Kuka nyt katsekontaktia tässä on häirinnäksi väittänyt? Äläpä pöllö ”syötä sanoja” muiden suuhun.

näin käy kun päästää kukkahattutädit valtaan. Katsominen on perusoikeus, sen takia meillä on silmät. Kouriminen ei ole sallittua.

No tässäpä oivia esimerkkejä, miten ihmiset kokevat asioita eri tavoin.

Jos työpaikan käytävällä kohtaa ihmisen ja syntyy katsekontakti sekunniksi, niin teille se kai sit merkitsee seksuaalista ahdistelua. Toisille se on vain katsekontakti.

Niinpä. Tuota asiaa ei todellakaan voi tuollainen tavin talliainen tietää. Mikä tuo luulee olevansa puhuvansa MUIDEN IHMISTEN TUNTEISTA! Jos toinen ihminen kokee, että on menty liian pitkälle ”huumorissa” ja alapääjutuissa, se ON HÄIRINTÄÄ! Jos itse joutuisit samaan, ymmärtäisit ehkä, ehkä et. Säälittävää haastatella asioista mitään tietämätöntä tallukkaa.

Naisella on oikeus pitää tiukkaa paitaa ja lyhyttä hametta ilman, että perseen kokoa ja muotoa kommentoidaan tai tissejä tuijotellaan jatkuvasti. Pitääkin tästä lähtien kouria kaikkien miesten persettä ihan vaan testatakseni, että ovatko herkkähipiäisiä. Löysät housuthan ovat kaikista kiihottavimmat, kun niistä ei tiedä, mitä ne sisältää.

Oma kommentti