Naisyrittäjä rohkeana: Karautti romanialaisjoukkion perään autolla!

Naispuolinen liikkeenharjoittaja ei aikaillut, kun huomasi romanialaisen miesjoukkion liiketilojensa aidatussa tavarasuojassa penkomassa. Kauppias hääti tontiltaan kolmekymppisten miesten ryhmän, joka säntäsi karkuun.

Mukaansa kolmen kopla ei saanut mitään arvokasta, mutta yrittäjää ryhtyi korpeamaan joukkion ylimielinen ”lällättely” jalat alleen saatuaan.

Peloton liikkeenharjoittaja ei aikaillut, vaan hyppäsi autoonsa ja lähti ajamaan joukkiota takaa. Miehet kuitenkin pääsivät luiskahtamaan talojen välistä sivukujalle. Tapaus sattui Helsingissä viikonloppuna.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Romanialaiset, kauppias

Kommentit

Älkää sotkeko romanialaisia ja romaaneja. Romaniassa asuu paljon romaaneja mutta eivät ole valtaväestö. Romaanit ovat alunperin Intiasta kotoisin, eikä heillä sinänsä ole tekemistä Romanian kanssa.
Oma lukunsa on se, millä tavalla romanialaiset yleensä (sekä romaanit että Romanian valtaväestöön kuuluvat) Suomessa kunnostautuvat.

Tämä on vasta alkua, odottakaa kun Turkin rajat avautuu, niin meillä on miljoona uutta asukasta ja suomalaiset alkavat muuttaa pakoon omasta kotimaastaan Ruotsiin ja Norjaan!

Romaneilla on oma maansa Romania, eikö muuttovirran romanien suhteen pitäisi olla Suomesta Romaniaan, eikä päin vastoin?

Yhtä kaikki, samaa paskasakkia. Kotimaassa on jo ongelmia tarpeeksi. Ulos vaan maastamme jokanen paviaani.

Kyse on luultavasti Romaniasta kotoisin olevista romaaneista joista omassa maassaan on hirveästi harmia, tekevät siellä pahempia rikoksia. Ei missään nimessä pidä sekoittaa Romanian kansaan.

Muistetaanpa, että romanialaiset eivät kansana ole meitä kummempia. Tunnen muutaman Suomessa vaikuttavan yrittäjän. Romanian romanit ovat näitä, jotka täällä makeata elintasoa etsivät ja siinä sivussa vähän sattuvat kerjäämään ja korjaamaan talteen toisten omaa…

Texasissa tuollaisen kuonan saa ampua,ja saa vielä mitalin perkele.

Höh… Työvoimapulaa paikkailemaan tulleita ajetaan pois. Ihme maa. Suomi on monikulttuurinen maa, ainakin astrid tädin mielestä.

Pesäpallomailan pitäisi kuulua jokaisen kaupan vakiovarusteisiin.

Oma kommentti