Näkemiin, Antti ja Henna!

Henna Kalinainen ja Antti KurhinenMarraskuussa avioituneet Henna ja Antti Kurhinen karistavat Suomen tomut jaloistaan, viittaavat kintaalla kalenteri- ja Hitler-kohuille ja suuntaavat hellimään toisiaan Meksikoon.

Matkalle pari lähtee jo huomenna sunnuntaina. Kyse on häämatkasta, joka kestää kokonaista kaksi viikkoa.

Pariskunta on viime päivät ollut melkoisessa myllytyksessä Antin lipsautettua Hitlerin nimen väärässä yhteydessä ja tosi-tv-tähtien joulukalenterin aiheutettua kiistan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Antti Kurhinen, Henna Kurhinen

Kommentit

Onko tuo pariskunta ihan tosissaan? Ilmaisen matkan takia tehdään ihan mitä vaan; tuolla jyrsijähampaisella tytöllä on samanlainen vinyylitukka kuin Tuksulla ja sulholla ovat tipahtaneet joulukuusenkoristeet päähän. Mieletön meininki; tuollaista näki joskus 80-luvulla Leningradissa. Ehkä tuo pari onkin sieltä kotoisin…?

Hupsis! Tuo pariskunta taitaa olla Tuksun bestiksiä, samanlaiselta touhu näyttää. Oon kyllä aina maksanut ihan itse omat matkani enkä ole sen takia mennyt naimisiin jonkun idiootin kanssa! Olisi tosi kivata herätä jommankumman vierestä ja hokata, että hei, me ollaankin häämatkalla;mennääs taas tyhjentämään vatsansisältö lattialle ja seinille. Tosi inspiroivaa, tulisi halvemmaksi sotkea koti Suomessa.

En yhtään tiedä keitä nämä Kurhiset ovat, mutta kun katsoin BB-häät ja luin blogia, ihmettelen tuota ”hääparia”. Ollaan tunnettu pari kk ja paukataan naimisiin kyynelten kera. Sulhanen näytti ihan joltain venäläiseltä huumeveikolta glitterkampauksineen (80-luvulta) ja morsian 40 v oravalta. Nyt laattaillaan seiskan maksamalla häämatkalla kun ollaan vedetty viinaa kaksinkäsin ja ihmetellään, kun Meksikossa on niiiin kuuma! Tuo liitto on ohi kun seksi loppuu, joten naimisissa ollaan max vuosi! Sanokaa mun sanoneen..

Tuleekohan tästä samanlainen reissu kuin Henna pelkokerroin matkasta argentiinaan?

Seiska maksaa häämatkan niin Henna kehui facebookissa.Eihän ne muuten mihkään ois päässy.

Mitähän tostakin matkasta tulee,kun ylivoimaisesti maailmanhistorian tyhmin pariskunta lähtee sekoilee noinkin isoon maahan?

Meksikoon vaan.. ja toivottavasti ei takas päästetä!! Ketä vittu kiinnostaa tällainen höpöhöpö pariskunta, joka yrittää kaikin mahollisin keinoin pysyä julkisuudessa. Ootte saatana ollu tv ohjelmassa kilpailijoita, ette oo mitää pittejä tai anistoneja!! Blondatkaa antin hiukset ni saatte tuulitunnelin!

Millä rahalla tämä pariskunta matkustelee? Kumpikaan ei ole kunnon töissä, maksoiko BB talo heille häämatkan? Entäs ne Flamingon kylvyt yms. mistä ihmeestä rahat?

Lupaan tilata 7Päivää -vuosikerran, jos ne ostaa vaan menolipun noille urpoille..

Ja toivottavasti uitte mahdollisimman syvälle moikkaan koivoja kaloja :)!Suosittelen!

Kyllä, aivan… Syökää meksikolaista lihaa… Muahhhahhahhhahhhaaaaa!!!

Voi hitto kun luulin, että ne jättävät Telluksen ja matkaavat takaisin ääliöplaneetalle.

Hauskaa ja lämmintä reissua. Syökää pihvejä siellä on hyvää ja edullista lihaa. Kuvia sitte facebook:in reissunpäältä 😉

Oma kommentti