Nämä suomalaisjulkut teettävät toistensa nimistä tatuoinnit!

Henna ja Antti KurhinenVäkivaltauutisten ryydittämä BB-pariskunta Henna ja Antti Kurhinen tietää, miten julkisuus käännetään positiivisempaan suuntaan. He menevät ja ottavat tatuoinnit. Eikä mitä tahansa tatuointeja, vaan Henna kirjailee oman kultansa Antin nimen sinne jonnekin, ja päinvastoin. Henna paljasti asian blogissaan.

Samaisessa blogissa Henna kertoi rakastavansa Anttia yli kaiken:

-Siis enemmän kuin mitään tässä maailmassa. On monia erimielisyyksiä, joiden vuoksi olisin voinut lähteä ovesta jo aikapäiviä sitten. Ja myös oman vaikean luonteeni takia Antti olisi voinut juosta karkuun. Silti rakastamme toisiamme, Henna kirjoittaa.

Hän omaksuu myös ammattijulkkisroolinsa kiitettävästi:

-Olemme avanneet yksityiselämämämme, kaikki hyvät ja huonot asiat kaikelle kansalle. Onnellisimmat hetkemme, ilomme, rakkautemme. Niin myös riitamme, ongelmamme, ja surumme. Menimme naimisiin kaikkien silmien edessä ja vannoimme ikuista rakkautta. Emme häpeä myöntää tai kertoa huonoista hetkistä…

Nyt pariskunta aikoo tsempata tosissaan ja jättää alkoholinkäytön vähemmälle.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Antti Kurhinen, Henna Kurhinen

Kommentit

Arvasin miltei heti kenestä kyse pelkästään otsikkoa katsomalla..

Seuraavan kerran kun Antti innostuu, niin onneksi tuskin osuu Hennaa leukaan.

En muista hetkeen nähneeni yhtä kuvottavaa pariskuntaa kun Henna ja Antti! Yök!!!! ja sit kun todella kuulee ja näkee etteivät ole kyllä missään balanssissa itsensä, saatika toistensa kanssa.YÖK!!

Surkeaa… MTV3:n viihdesivuilla ja Seiskassa on sentään Tuksu pääaiheena. Täällä jaksetaan näistä väsyneistä Kurhisista vääntää. Tuksu! Tuksu! Tuksu!

On se hyvä että Henna saa välillä luuvitosta Antilta, pysyy nuhteessa.
Säälittäviä reppanoita

Kandee teettää ne nimet oikein isolla ja näkyvään paikkaan. Tokihan kauniisti alkanut parisuhteenne tulee kestämään vuosikymmeniä…

Niinpä. Nyt tuo äijä on varmasti todella pahoillaan mutta toinen kerta voi olla jo kulman takana. Hyvää loppuelämää teille, tulee varmaan monta väkivaltarikasta vuotta vielä.

TE OOTTE SÄÄLITTÄVÄ PARISKUNTA! EN YHTÄÄN IHMETTELE ET KÄVI NIINKU KÄVI LAIVALLA,EI VARMAAN VIKA KERTA

Pikku muistutus Henna, miehesi kuristi ja hakkasi sinua viime viikolla. Se 6tatuointi varmasti saa tälläisen toiminnan loppumaan.

Pelkään pahoin, että sulla on pian yhtä komea arpi otsassa ku Mervillä.

Juu, Henna aloittaa noin kolmannenkymmenennen kerran terveellisen elämän. Ihan Tiina Jylhä on tehnyt ruokavalion ja salillakin käydään. As if. Sama menoo jatkuu, viinalla läträäminen ja naapureita valvottava rellestäminen ja riitely.

Oma kommentti