Nämä suomalaiskaunottaret saavat oman tosi-tv:n!

NiceKoneHenna Tuomisen (nykyisin Peltonen) luotsaama tanssiryhmä NiceKone herättää sen verran kiinnostusta, että se saa ikioman tosi-tv-ohjelman. Realityä alkaa tuottaa Metropoli.net -verkkosivusto.

Asiasta kertoi Hymylle Henna Tuominen.

Tuomisen mukaan tosi-tv seuraa NiceKoneen tyttöjen elämää keikoilla, kuvauksissa ja myös työn ulkopuolella. Netti-tv pyörähtää käyntiin parin kuukauden sisällä.

NiceKoneen tytöistä Hennalla, Suvilla ja Natalilla on jo kokemusta tv-kameroiden edessä esiintymisestä, sillä he ovat toimittaneet samaiselle Metropoli-verkkosivustolle viikottaista viihdekatsausta, jossa ovat haastatelleet viihdemaailman pintakuohuissa uivia julkkiksia.

Ryhmä kertoo hakevansa koko ajan uusia tanssijoita, sillä keikkakysyntä on vilkasta.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Tuominen, Nicekone

Kommentit

Hevosnaama-Henna vois mennä tyttöjensä kanssa sinne missä pippuri kasvaa..

Jokos Hennalla on silmäkulma parantunut? Tauskin vaimot törmäilevät kumman usein keittiönkaappeihin…

Lähisuhdeväkivalta on mielestäni aina tuomittavaa, oli kyseessä sitten ns. julkkikset tai ihan tavisporukka. – Eikä sitä pidä ainakaan ihailla, kuten ei muutakaan väkivaltaa.

Seiskassa oli juuri kuva Hennasta, silmä mustana. Viime vkolla Henna ja Taukki riitelivät sekoina hytissä risteiyllä, jonka jälkeen Henna tuli ulos, aurinkolasit naamalla. Nyt Seiskassa oli saatu kuva ilman laseja, musta silmä jep!

Onpas Suomessa negatiivista ja ilkeää porukkaa! Ne voi varmaan katsoa keitä kiinnostaa ja sitten voi varmasti jättää katsomatta jos ei kiinnosta! 😉 Ei se sen vaikeampaa ole.

Tositeevee verkkoon? Ketä kiinnostaa, kun ikenet ja takapuoli vilkkuvat?

Tyhmiä silikoneja. Eikö muuta hevosohjelmaa sen sijaan?

hohhoijjaa…ihmisten lapsellisuudella ei oo taas mitään rajaa.. antaa kaikkien taaplata tavallaan..

Miltä TV kanavalta noitten ohjelma tulee?Entäs tuksujen TV shöy?Maksanko turhaa TV lupa maksua?

Että oikein realitya!
Karmeeta amatyyrihytkytystä
80-luvulta. Kaikille tilaa löytyy, kaikille paikkoja on..
Kas näin hyppii silikoonit..

Henna on aivan järkyn näköinen akka. Koko ryhmä lapsellinen ja esiintyy huonosti. Ne koreografiat, niistä saa kauhean nauruhepulikohtauksen. Kuin suoraan jostain kasari-filmistä, jossa on joku oikeen huono airobikki kohtaus!

JUST! Siis hei, ei (pelle) nettitv ole mikään tv ohjelma! Naurettavaa! Herätys taas! Samaa sarjaa netti tv Tuksun kanssa!

Kyll toi ämmälauma ny luulee ittestään vähän liikoja. Ekax kantsis kattoo tarkasti peiliin, ett kehtaako ylipäätään näyttäytyä ihmistenilmoilla. Henna on ainakin NIN hevosnaamanen ja muutkin noista näyttää ihan transuilta. Eiköhän ton ikäset pitäis jo tehdä oikeeta työtä, eikä leikkiä teinityttöjen leikkejä.

Kukas tässä nyt kateellinen on? No, Tuksut voivat olla, ja syystäkin, kun nuoremmat, ammatitaitoisemmat ja paremmannäköiset menevät ohi niin että vilahtaa.

Aika hyvä taktiikka kyseisellä ”kanavalla”; ensin Tuksuttimien pellemäinen ”tosi-tv”, johon kiinnostus lopahtaa parissa kuukaudessa, sitten kehiin vetreämpää ”naislihaa”. – Varmasti mainosklikkauksia = tuloja mediantuottajalle riittää…

Ois kannattanu tyttöjen koulua käydä ni ei tarttis persettä heiluttaa työkseen.

Mun mielestä Natali on kaunein koko porukasta! Taitaa joku kateellinen siellä taas huudella.. hohohoo!

”oisko kannattanu” se kyl täälä päin norjaa tarkottaa vaimoa…

ottaa selville mitä toi kone tarkottaa norjaksi…alkaa h.lla…

:DDD

Toivottavasti myös pysyy tääl netis,telkku on muutenki täynnä tosi-tv lässytyksiä.

Eijaaa, totta, eihän tuo ole parasta viihdetta, mut antaa nyt tyttöjen yrittää. En jaksa uskoa että livenä ovat ylimielisiä 🙂 vaan varmasti käsikirjoittaja on käskeny heidän käyttäytyvän niin.

ei voi muuta sanoo ku onnee vaa tytöille! nauttikoot 15 minuuttisestaan ”julkimoina”… itse en aio edes vahingossakaan katsoa!

TV on sellainen, jolla on toimilupa. Ei nettivideoiden jakaminen ole mitään televisiotoimintaa.

Saivartelua netti tv:tä ei lasketa oikeaksi tv:ksi ainakaan nykytasolla. Jos HD kuvaa ja 24/7 sitten voidaan puhua jo oikeasta tv:stä muuten on aika gonzo touhuu

Eija, tietenkin tosi-tv:tä voi olla niin netissä kuin tv:ssä. Onhan netti-tv:kin olemassa. Nämä mimmit tosin saisivat ryhtyä pitämään navetta-tv:tä semmoista varsinkin sen israelilaisen rumanaama Natalin paskanjauhanta on ollut.

Naurettava netti-tv ei oo tosi-tv-ohjelma. Yhden viihdekatsauksen kattoneena totesin,että epäammattimaista,lapsellista ja ylimielistä juontoa ei tarvitse kattoa toista kertaa!

O- ou, ei noin voi tehdä, Tuksu suuttuu kun saa kilpailijan! Parasta vaan perääntyä nätisti Henna ja tytöt!

Oma kommentti