Nettihitiksi muodostunut vantaalaismiehen Osuuspankki-vierailu sai taas uuden käänteen!

Hymy kertoi eilen nettihitiksi muodostuneen tarinan vantaalaismiehen pankkireissusta Osuuspankin konttoriin. Asiakas luuli joutuneensa piilokameraan, kun häneltä kyseltiin erikoisia kysymyksiä. Nyt tapaus on saanut lisäväriä.

Lue eilinen juttu täältä.

Vantaalaismies kertoo Hymylle olleensa asioimassa Osuuspankin Korson konttorissa vain sadan euron tähden. Siksikin hän ihmettelee, miksi häneltä kyseltiin rahanpesuun tai terrorismiin liittyviä kysymyksiä.

-Ymmärrän toki, että käytännöt ovat muuttuneet, mutta hei, camoon, sata euroa!

Lisäksi mies paljastaa, ettei olisi mennyt koko pankkiin, ellei olisi pakotettu.

-Kyllä, pakotettiin. Osuuspankki pakotti. Olisivat sanoneet irti joustoluottoni muutoin. Se on ollut käytössä vuodesta 2006. Minulla ei ole pankkitunnuksia, niin piti käydä konttorilla.

Miksi se olisi irtisanottu?

-No, kun en ole sitä vuosiin käyttänyt.

Miten asia esitettiin?

-Tuli lappu, että joustoluottosi on ollut pitkään käyttämättömänä. Pitää nostaa velkaa tai luottosopimus puretaan. Menin sitten nostamaan sata euroa, jonka maksan ensi kuussa pois. Pidän tämän neuvotellun luoton tällä tavalla voimassa, vaikka en sitä tarvitsekaan. Hyvä olla kaiken varana. Jos tapahtuu jotain, ei tarvitse mennä lakki kourassa neuvottelemaan lainasta, vaan se on jo plakkarissa valmiina.

Pidätkö ”pakkoluototusta” ikävänä asiana?

-No lähinnä huvittavana. Minusta riittäisi että tarkistaisivat että on luottotiedot kunnossa. Onhan tämä luoton pakolla markkinoimista.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: joustoluotto, Osuuspankki

Kommentit

Oma kommentti