Nettipelaaja raivostui Veikkaukselle: ”Eihän tämä jumalauta ole tottakaan mikä holhous-Suomi!”

Nettipelaaja meni eilen yöllä Veikkaus.fi-pelipalveluun. Hän oli iloinen.

-Olen silloin tällöin käynyt pelaamassa bingoa, mutta takavuosina se ei onnistunut yöaikaan nettipalvelussa. Pistivät pelit poikki kello 24 jälkeen. Ilmeisesti haluttiin holhota, nettipelaaja kertoo Hymylle.

Nyt nettipelaaja, itäsuomalainen 40-vuotias mies, ilostui: tähän kaikkeen oli tullut muutos. Holhous-Suomi ei enää ollut ja hengittänyt. Veikkauksen nettipalvelussa saattoi pelata vaikka 24 tuntia vuorokaudessa.

Eipä muuta kuin pelaamaan.

Yllätys oli kuitenkin karvas. Nettipelaaja, itäsuomalainen 40-vuotias mies, lyyhistyi voimattomana keittiön pöydän ääreen.

-Kuvaannollisesti näin kyllä tein. Ei jumalauta tätä suomalaista holhousta. Voitteko arvata! En voinutkaan pelata kuten olisin halunnut. Kun olin ensimmäisen bingoni pyörittänyt ja ostamassa toista, ruutuun ilmestynyt teksti veti hiljaiseksi, nettipelaaja kertoo.

Mitä ruutuun sitten tuli?

Teksti: ”Et voi osallistua valitsemaasi arvontaan. Valitse jokin toinen arvonta. Sisäministeriön vahvistamien sääntöjen mukaisesti pelaaminen perättäisiin kierroksiin, joiden arvonnat ovat alle 7 minuutin päässä toisistaan, on kielletty.”

-Ihmiset hei, tämä ei ole edes vitsi. Tämä on v…u Suomi! nettipelaaja parahtaa.

-Ei ihme että ulkomaalaiset kasinot kiinnostavat suomalaisia.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: nettipeli, peli, Veikkaus

Kommentit

Oma kommentti