Neumann avautui vihdoin ”kännisekoiluistaan!”

NeumannViime aikoina Neumann on joutunut kyseenalaisiin otsikoihin, kun miestä on syytetty toistuvasti päihtyneenä esiintymisestä. Nyt suosikkimuusikko kertoo Hymy-lehden helmikuun numeroon antamassaan haastattelussa totuuden tästäkin asiasta.

-En ole koskaan noussut kaatokännissä lavalle, eikä minua ole koskaan talutettu mihinkään. Kyllä tuollainen kirjoittelu ampuu pahasti yli, Neumann toppuuttelee.

Hänen mielestään on myös outoa, että kännykkäkameroitten aikakautena todisteet mahdollisista sekoilukeikoista loistavat poissaolollaan.

-Tässä maassa on aina ollut sellainen henki, että jos jostakin pidetään hyvin paljon, se synnyttää vastavoimia. On se sitten kateutta tai pahaa verta, mies arvuuttelee.

Neumann paljastaa haastattelussa myös löytäneensä ihanan naisen, jota tosin vasta tapailee. Lisäksi Neumann avautuu kipuhelvetistään, joka sai alkunsa Tallitähdet-tv-ohjelmassa sattuneesta onnettomuudesta. Käräjäreissu on edessä, sillä tuotantoyhtiö väistelee Neumannin mielestä vastuutaan. Erikoisen sopan yksityiskohdat printtilehdessä.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Neumann

Kommentit

Jospa se sekoilu tuntui jostakin joka kuuli Neumannin ekaa kertaa.
Mies kun on laulunlahjoiltaan lahinna varisken tasoa. Voi olla musikaalinen kai mutta korviini satuu sen nuotittomuus ja surkea kimitys.

Eikös se Turkka kertonu kun Saijonmaa oli menny teatterikouluun ylpeänä ja ekalla tunnilla oli ollu liikuntaa niin laydiltä oli päässy venytellessä raikuva pieru,sen jälkeen ei diivaa oltu nähty siellä vaan läks Ruotsiin,mikäs sille voi jos on löysä ryppynaru.Siis onko tämä uusi nainen Saijonmaa jota tää peelo tapailee.

Julkisuus on raakaa ja julmaa mutta myös itse valittua, sitä saa mitä tilaa.

Sopisit hyvin politiikoksi.
Valehtelet ja et muista mitään.
Kiellät lisäksi alkoholismisi.

Ainakin tuossa Maikkarin Linnan tähdet -ohjelmassa Neumann on jatkuvasti pienessä laitamyötäisessä, aamusta alkaen.

muistakaa nyt ottaa sitten sitä videota niiltä keikoilta, pistetään ukko nenänvalkaisu kuurille. joko on kuvattu uutta matskua tuubiin?

Flamingossakin jätkä ihan kaatokännissä keikalla, vartijat löysivät aamuyöllä rappukäytävästä ja oli hukannut takkinsa… Lähti sitten joidenkin ’fanityttöjen’ kanssa hotellihuoneeseen, eipä ollut vaimo pitämässä vahtia…

ei kannattaisi nousta lavalle aivan kännissä jos ei siedä kommentteja. korkki kiinni vaan. ja mitä hemmettiä joku kipulääkitys ryyppäämiseen liittyy. silloin ei ainakaan saa ottaa alkoholia pisaraakaan jos on kolmio lääkkeitä, lapsikin sen ymmärtää tai ainakin pitäisi ymmärtää.

Alkoholismiin kuuluu, että alkoholisti kieltää ongelman. Tästä taitaa olla kyse myös Neumanin kohdalla.

Mihin vastaavanlaisiin tilanteisiin? Esiintymään kännissä?

Julkisuus on raakaa ja julmaa. Toivon teille kaikille ilkeilijöille, että joudutte itse vastaavanlaisiin tilanteisiin elämässänne. Eipä sitten enää taida naurattaa eikä välttämättä tee mieli olla täällä kommentoimassa toisten elämää.

ihmisellä on elämä ja niin myös teillä pennut.Huomaatte sen sitten jokus myöhemmin, kun olette eläneet vähän pitempään.

oli ihan persekännissä muistokonsertissa ja monessa muussakin mestassa, vuosien varrella. ja aivan talutus kunnossa. ja narsistit ei anteeksi pyytele tekemisiään

Joko ne Arja Saijonmaan kanssa ihan tapailevat eli ovat sillai?

Pidetäänkö Pertti Niemisestä Suomessa ”erityisen paljon”?

Oma kommentti