Neumann ja tulehtuneet välit: ”Luovu sukunimestäni, Diana!”

Pertti NeumannNeumann puhuu avoimesti avioerostaan kesäkuun Hymy-lehdessä. Kulissien takana asiat eivät ole niin hyvin kuin voisivat. Puhevälit vaimoon eivät ole kunnossa ja Neumann toivoo, että Diana luopuisi erossa hänen sukunimestään.

–Ei tämä ero mikään helppo ole ollut. Ei kai se koskaan ole. En tiedä, miten ex-puolisoni tulee suhtautumaan siihen, että haluan poikani käyvän koulua virallisen kotinsa lähellä, Nipa toteaa.

Jutussa Neumann haluaa myös hienovaraisesti oikaista käsitystä perhe-elämän kuvioista. Asetelma artistin ja kotiäidin työnjaosta näkyy ulospäin helposti liian mustavalkoisena. Neumannin mukaan elämä ei ole kuitenkaan ollut enää pariin vuoteen ”hypetystä” lavalla ja lepoa kotona – vaimon huolehtiessa arjen pyörittämisestä. Todellisuudessa vastuu perheen arjesta on ollut arkipäivät kotona viettäneellä perheenisällä. Kampaaja-vaimon työpäivät ovat olleet pitkiä. Ne ovat venyneet usein iltakahdeksaan tai -yhdeksään.

Eron jälkeen Nipa huomasikin, että arjesta huolehtiminen onkin vallan tuttua puuhaa.  Lapset auttavat jaksamaan murheenkin keskellä. Kiire pitää mielen vireessä.

–Ei siinä ehdi murehtia, kun ripustaa pyykkiä ruoanlaiton lomassa. Pojat ovat aivan ihanassa iässä. Puhetta riittää, ja saan useasti heidän kanssaan nauraa todella makeasti.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Diana Neumann, Pertti Neumann

Kommentit

Mä panisin heti Dianaa!! ihan liian kovaa kaliperia fatso-nipalle

Eikö ole ihan hyvä, että lapsilla ja äidillä on sama sukunimi? Kannattaa miettiä nokkaansa pidemmälle.

Just tuolaisten asenteellisten paskaa jauhavien akkojen vuoksi tilanne on se mitä on.

Mistä sinä tiedät että kyseessä ei ole kunnollinen asiansa hoitava mies, ja joku p*rsettä jakava houska ?

Tantat tiedetään: on omakohtaista kokemusta. Tasa-arvosta ei ole puhettakaan. Vain erittäin kunnollinen mies voi olla vaihtoehtona lasten lähivanhemmaksi, vaikka vaihtoehtona olisi kuinka sekopäinen äiti tahansa. Tullaan suorastaan tyrkyttämään selityksiä sen suuhun, että eihän se ollut sinun vika; eihän ?

Onneks ne on niin tyhmiä että eivät itsekään ymmärrä tekemiensä sopimusten sisältöä, joten se on selkeästi helpottanut asioiden hoitoa.. 🙂

On siitä koulutuksesta sentään jotain hyötyä näiden työläisakkojen kanssa..

Voi luoja.. Kun mies on kerrankin joutunut vuorostaan pesemään pyykkiä kotona arkena ollessaan niin johan alkaa itku ja hammasten kiristys. Ja mitä sosiaalitanttoihin tulee, eiköhän ne osaa katsoa itse kumpi oikeasti osaa hoitaa paremmin lapsia, sekoileva lääketokkurainen iskä vai normaali äiti.

Sitäpaitsi eikö näiden yhteiset lapset ole vasta niin nuoria, etteivät ole edes koulussa? Mistä sitä tietää missä asuu itsekään myöhemmin

Se sukunimi on muuten Neuman.

Voimia Nipa !

Olen itse elänyt saman kiirastulen läpi, ja aina se ei ole helppoa.

Mutta lapsiin kannattaa panostaa, ja lopussa kiitos seisoo. Nyt poika asuu minun kanssani, koulu menee hyvin, ja uusi nainenkin on jo löytynyt.

Älä anna niiden F*cking sosiaalitanttojen kusettaa sinua. Ota yhteyttä lakimieheen jotta osaat vaatia omia oikeuksiasi siellä sossun luukulla. Kun ne kuulee että juristi on asiassa mukana, niin sinuakin aletaan kuulemaan asiassa.

Oma kommentti