Sofia on yksi kohutun Katiska-dokumentin haastatelluista, kuva Nelonen

Niko Ranta-ahon ystävät haukkuivat julkisesti Sofia Belórfin!

Tänään Ruutu plussassa julkaistussa Katiska-dokumentin toisessa osassa haastateltiin Niko Ranta-ahon Espanjan-ystävää sekä Ranta-ahon kanssa samassa rikosvyyhdissä ryvettynyttä entistä jengijohtajaa Janne ”Nacci” Tranbergiä.

Molemmat teilasivat Nikon exän, Sofia Belórfin täysin.

-Hän on ihan kullankaivaja (gold digger), tyrmäsi Nacci Tranberg.

Kullankaivajalla tarkoitetaan naista, joka viihtyy rikkaiden miesten seurassa ja keskittyy lähinnä huolehtimaan omasta ulkonäöstään.

Niko Ranta-aho itse ei ottanut asiaan minkäänlaista kantaa. Hän totesi mielellään olevansa kaikenlaisten ihmisten ystävä ja jopa kustantavansa mielellään läheisilleen eri asioita. Yksi piirre kaikilla pitää olla: heidän on oltava rehellisiä.

Niko Ranta-ahon jälkeen Sofia on alkanut seurustella miljoonabisneksiä pyörittelevän liikemies Stefan Thermanin kanssa.

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Espanja, Niko Ranta-aho, Sofia Belórf, Stefan Therman, Nacci, Janne Tranberg, Katiska, kullankaivaja, golddigger

Kommentit

Ompa aika ikävää olla tuommoinen ”kullan kaivaja” tyyppi.. Asua toisen asunnolla ja saada ruokansa ja muut tarvekamat toisen kädestä..On takuulla melkosen orpo olo ,koska riidan alkaessa toinen voi osottaa ovea ja sanoa ,että paas nostellen tuonne mäkeen….. Siinä ei muu auta kun lähtö.. Ole siis koko ajan kaverille mielin kielin ja noudata hänen toiveitaan ja tarpeitaan ,ettei vaan lähtö laukaus pamahda..Meitä on joka junaan ,mutta minulta tuo ei onnistuisi….

Oma kommentti