Niko nähtiin Nelosen Selviytyjät-ohjelmassa

Niko Saarinen teki rohkean ulostulon: ”Näitä kuvia en olisi koskaan julkaissut aikaisemmin”

Räiskyvänä persoonana tunnettu Niko Saarinen kertoo Instagramissa rohkeasti itsetunto-ongelmistaan. Monissa televisio-ohjelmissa esiintynyt mies toteaa, ettei kaikki ole sitä miltä näyttää.

– Samaan aikaan mä olen se, joka ei puhu takahuoneessa ennen kuvauksia, sillä olen äärettömän ujo, en katso jengiä silmiin huonon itsetunnon vuoksi ja minuuttia ennen nauhoituksia haluaisin vain juosta karkuun tilanteesta, Niko selostaa.

Tosi-tv-tähti kertoo muuttuvansa kuvaustilanteessa täysin.

– Kun kamera käynnistyy, niin sytyn. Rakastan sitä! Tuntuu kuin olisin eri ihminen, kun mikrofoni on päällä ja kamerassa palaa punainen valo. Se tunne saa mut jatkamaan tätä kaikkea.

Niko haluaa myös korostaa, ettei elämä ja ulkonäkö ole ollenkaan niin täydellistä sosiaalisessa mediassa jaettujen kuvien takana.

– Me ”somevaikuttajat” voidaan maalata just sellainen kuva meidän arjesta, kun halutaan, valita kuvakulmat, mitkä halutaan ja meitä seuraa joukko ihmisiä ajatellen, että ruoho on vihreämpää tällä puolella aitaa. Tämä on toisinaan aika yksinäistä touhua ja kun sun elämän mittarina on luvut, tavoitettavuus,tunnettavuus niin se on välillä aika raastavaa.

Pitkän kirjoituksen ohessa Niko on julkaissut kaksi kuvaa, joissa hänellä on pelkät alushousut päällä.

– Näitä kuvia en olisi koskaan julkaissut mun somessa aikaisemmin. Huono asento, huono valo, mahamakkara… lista on loputon! Mutta löysin keskitien, mies muotoilee viitaten itsetuntonsa kohentumiseen.

Kuvat ja koko kirjoituksen näet alta.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Niko Saarinen, sosiaalinen media, itsetunto, somevaikuttaja, itsetunto-ongelmat

Kommentit

Oma kommentti