Niko Saarinen vetäytyi julkisuudesta!

Niko SaarinenTosi-tv-julkkiksena ja tv:n chat-juontajana tutuksi tullut Niko Saarinen on väsynyt kohujulkisuuteen ja onkin päättänyt jättää sen ainakin toistaiseksi. Tämän vuoksi myös blogin pitäminen Stara-verkkolehdessä ja chat-juontaminen saattavat tulla uudelleen arvioitaviksi miehen elämässä.

Hiljattain Saarinen nähtiin tv-lähetyksessä tukka muliksi kynittynä. Niko totesi MTV3:n Viihdeuutisille vertauskuvallisesti, että jotain täytyy menettää, ennen kuin sitä osaa rakastaa. Hymyn saamien tietojen mukaan Saarinen on eronnut pitkäaikaisesta avomiehestään.

Tavoitimme Nikon, mutta mies näyttää pysyttelevän linjassaan. Hän ei enää halunnut kommentoida elämänsä käänteitä millään tavalla.

Mikäli Saarinen jatkaa valitsemallaan tiellä, viihdemedia menettänee yhden lähihistoriansa värikkäimmistä persoonistaan. Saarinen muistetaan muun muassa Nipsu-tv- tosi-tv-ohjelmastaan, joka seurasi miehen elämää 24/7 Hymyn verkkosivuilla.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Niko Saarinen

Kommentit

Olen kauhistunut, sillä odotan Nikoa kuin hullu puuroa yöjuontoihin. Hän on kehittynyt juonnoissaan mahtavasti. Tommi on toinen suosikkini. Niko, ota lommoo ja lepää.

Mikä ihmeen julkkis…mikä kuuluisuus,mitä tää valehtelija on muka tehny ,ei yhtään mitään muuta kun jauhanut paskaa joka asiasta. miks tää sairas vajakki on vielä mukamas juontamassa jotain chätti paskaa.

EIIIIIIIII!!!! Harmittaa tosi tosi tooosi paljon, mut ehkä se tekee Nipsulle hyvää. Uskon että Nipsun elämässä ei oo kaikki kunnossa. Tsemppii ja onnee elämää!

EIIIIIIIIIIIIIIII!!!!! älä niko lähde! Olet niiiiiin paras, odotan aina ihan mahottomasti sun juontoja. Me tarvitaan sua <3

vttu mitä duunia teet, jauhat 3-4 samaa lausetta koko vtun yön, heheheheheh ja liksa on aivan paska, ryydy siihen

tunnustan, että nautin siitä että olet ahdistunut,haaahahahahahahha

Siis mistä vitun julkisuudesta tää apina mukamas vetäytyy? mula on ihan eri mielikuva julkisuudesta ja se ei tosiaan ole chatti juontamista keskellä yötä

voi vitsi, ei kai taas vetäytyminen?!?
niko tuu takas heti kertomaan kun käyt taas keravalla baarissa tai parturisssa tai häätö uhkaa tai… tai jotain muuta tärkeää tapahtuu!!!
sehän sun kontribuutios on thän maailmaan…

Viikon paras uutinen. Muistaa vaan pysyäkin poissa. Ottais vielä Tukiaisen ym. turhat mukaan.

Jos siltä tuntuu että katoaa julkisuudesta,niin sen kun häipyy vaan,tartteeko siitäkin uutisoida? Vai onko tämäkin keino taas kalastella ääniä ja sympatiaa ”hei Niko älä mee” tyyliin..?

Jokohan meitä tällä kertaa onnistaisi, ja tämä tyyppi häviäisi julkisuudesta oikeasti.
Edellinen ”katoan julkisuudesta” kesti muistaakseni 2 viikkoa.

eikös tämä sama persereikä ollu jo 2 vuotta sitten katoamassa julkisuudesta? mutta avot… vielähän tuo täällä jumalauta pörrää.

Pelkäämpä pahoin, että Nikon julkisuuskuvan kautta hänellä on mm. heikko luonne, sairaaloinen huomiontarve ja itsekurin puute ja tämä tekee ”vetäytimisen” onnistumisen aika epätodennäköiseksi. Mutta! toivoa on jos on jo mennyt ammattiauttajan juttusille, sietäisi muitenkin näiten rappiojulkkujen ottaa mallia. tsemppiä vaan yritykseen ja toivottavasti onnistut ja uskalla pyytää läheisiltä apua jos ei meinaa omat voimat riittää siihen.

Niko nousee aina jaloilleen ja on hienoa jos hän ei ensimmäistä kertaa elämässään kommentoi elämäänsä ja heti hymy vääntää ”ammattiauttajat” ja kaikki mukaan uutiseen huoh? Tajutkaa jättää rauhaan jos toinen haluaa:(

Tämä vaihe kestää noin kaksi viikkoa. Sitten hän on taas nk. ”ilonamme”, kuten kohumanageri Tuija Järvinen asian ilmaisisi.

”Vaikk’ laiffi heittäis skeidaa naamaan, Niko nousee pystyyn uudestaan kuin Phoenix-lintu…”

Maailman tähdet ja Mega-Starat saa silloin tällöin loskaa niskaansa. Mutta päivä paistaa vielä kerran, beibi.

Vai ammattiapuun. Tämän saman ohjeenhan me tuhannet maallikotkin annoimme myös.

Ei julkisuus ole aina pelkkää siideriä ja paljetteja ja glitteriä.

Kuuluisillekin ihmisille tulee joskus vastoinkäymisiä. Tsenppiä, Nipsukka! 🙂

Oma kommentti