Nikon paljastus: Julkkis pakotti ottamaan huumetta yökerhon vessassa!

Niko SaarinenNiko Saarinen pistää lusikkansa Anne-Mari Bergin aloittamaan huumekeskusteluun. Hän tukee ystävänsä huumeidenvastaista keskustelunavausta ja paljastaa omakohtaisen kokemuksensa Stara-verkkolehden blogissaan.

Isoveljen talosta vapauduttuaan Niko bailasi Helsingin yöelämässä ahkerasti. Erään kerran hän osui sattumalta erään yökerhon vip-tilojen vessaan, jonka kopissa puuhasteli kolme miestä. Nikolle selvisi pian, että kyseessä oli kokaiinin käyttäminen. Yksi miehistä oli julkisuudesta tuttu.

Niko kirjoittaa, että myös hänet tempaistiin lukittuun tilaan, ja miehet vannottivat, ettei hän saa puhua asiasta kenellekään. Miehet uhkailivat Nikoa myös väkivallalla.

-He myös halusivat minun vetävän kamaa. Kieltäydyin useita kertoja, mutta turhaan. Yksi miehistä takertui minuun ja painoi päätäni kohti kokaiinia. TIlanne oli sekava, enkä oikeastaan ole varma sainko kyseistä ainetta nenääni. Halusin vain juosta ja unohtaa koko tilanteen.

Saarinen on myöntänyt kokeilleensa aineita pari kertaa, ja hän kertoo kaveripiirissään olevan hasista polttelevia tyyppejä. Niko ei kuitenkaan itse perusta huumeista.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Niko Saarinen, huumeet, Anne-Mari Berg, kokaiini

Kommentit

haha! urpoo jengiä täällä kirjottelee, täydellisiä idiootteja olette kaikki, en oleikinä ennen nähnyt netissä näin tyhmiä ihmisiä kuin te kaikki tässä! 😀

no jopas on noloa, jos ei voi kommata. herkät hermät vissii. mut on se henna niin turha, ettei kukaan. antaa pressin viedä kympillä.

yontte, puhut asiaa. sama ittelläni, tulee työn takii valvottuu ja sit näytän silt, ku oisin kamoissa jatkuvasti. joskus poliisi pysäytti ja puhallutti ja olin ku ET maan pääll, niin veivät laitokselle. koko matkan toistin, että olen vai väsynyt, mutta ei, kun piti tehdä huumetestit ja kaikki. lopputulos: 0 promillea ja veressä vain vitusti kofeiinia batterysta ja kahvista. niin se olemus voi huijaa. yontte, sulla on hauska blogi! paljon kivempi ku nikolla tai kalinaisella. yksi juttu, älä kerro liikaa bisneksistäsi, koska joku voi pian varastaa ideasi.

ONHAN SE NÄHTY, ETTÄ JOKA TOINEN HKI PAARI YÖSSÄ VETÄÄ MUUTAKIN NENÄÄNSÄ KUIN HERNEEN. TOSI PIENI PROSENTTI JÄÄ KIINNI JONKUN MUUN TÖPPÄILYJEN YHTEYDESSÄ. TODELLAKIN LAPSELLISIA,NARKKARI-VIINA-LÄÄKE SEKOILIJOITA. MUKAMAS JULKKUJA. OKSETTAVAA ! SHIT VIELÄ PITÄÄ TV:stä TUOTA ROSKA-PASKA JENGIÄ KATSELLA. JA TÄLLÄ POHJASAKALLA EI OLE MITÄÄN KÄYTÖSTAPOJA. TODELLA AHTERISTA.

Huumeiden käyttäjät pitäisi oikeasti käräyttää. Varsinkin jos on ”julkkis”, nuoret ottavat heistä mallia ja kohta meillä on kova huumeongelma suomessa.Nimiä esiin, kiitos.

johan on taas hintti kokenut kauheita mut sit se heräsi ja päästi kissan ulos, jos tota pulkannarua tempaistiin lukittuun tilaan sehän menee poikki hahaa,helppo se on puhua noita asioita ilman nimiä

maksaako hymy tiedosta et näin kun julkkis oli paskalla bussipysäkillä ja se tempasi mut viereen ja yritti työntää mun nenän siihen paskaa en ole varma et osuiko se ulostekakka nenääni se kakka oli kyllä kova pökäle ja vielä uhkasi pieraista mun naamaani jos puhun tästä asiasta,pelkäsin kovasti kun oli niin uhkaava ja ja se pökäle oli iso,olin aivan varma et se oli kakka…myönnän kyllä joskus käyttäneeni kakkapökälettä nuuskaneeni nenään..

ensinäkin vessan koppii ei mahdu neljää ihmistä vaikka tää kyseinen onkin vaan puolikas:)

Voi hellanlettas tentään onko ne pakottaneet Nikoliinan tällaiseen .Voine voine

Nimet esiin! Tuohan on nyt ihan ”pojat poltti tupakkaa nurkantakana” -tasoa muuten. Nimiä ilmoille tai turpa kiinni!

no nythän se on mennyt puhumaan asiasta julkisesti, niin tuskin nämä ”miehet” (jos näitä nyt on edes olemassa) tulevat kovin iloisia olemaan tästä paljastuksesta?

Hei numero 5. Kuvitteletko PEELO todella, että täällä voi heittää nimiä ilmaan saamatta syytteitä. Missä maailmassa sinä PEELO elät? Lopeta jo PEELO se eläminen.

”Ehkä otin, ehkä en…” ja itsehän kertoo silloin tällöin käyttävänsä + tuttavapiirinsä tavoista. Mikä jäi epäselväksi?

sama juttu vikana kuin Anne-Mari Bergin blogissaki… eli julkkikset käyttää huumeita… ok.. minkänimiset julkkikset? en usko ennenku nimiä alkaa tulemaan esille

onko pojalla rahat loppu kun pitää tulla suoltamaan tänne paskaa.

eiköhän tämä peelo yritä vain niitä positiivisuus pojoja kalastella. luultavammin paskaa jauhaa, niin kuin yleensä. saapahan taas vähän palsta aikaa itselleen, kun ei sitä näytä muulla pysty pönkittämään ”itsetuntoaan” kun on pakko olla niin ”julkkis” jessus näitä talipäitä …

En kyllä kamalasti tästä herra Saarisesta diggaa, mutta kyllä tämmöinen keskustelu on ihan asiaa. Ja nostaa tän herran pojoja mun silmissäni.

Oma kommentti