Nina Mikkosella raju ehdotus kerjäämisen poistamiseksi!

Nina MikkonenIltasanomissa pakinoiva Nina Mikkonen kirjoittaa viimeisimmässä kolumnissaan romanialaisista keräjäläisistä. Hän on sitä mieltä, että kerjääminen tulisi kieltää Suomen kaduilla.

Mikkonen esittää myös villin ehdotuksen:

-Jospa omat (suomalaiset) ja oikeat köyhät, tuo leipäjonokansa, asettuisi sekin polvilleen kadulle kerjuulle mukit edessään? Se olisi rehti ja tasapuolinen kannanotto kotiperäisen köyhyyden poistamisen puolesta. Kerjääminen kun on niin ”säälittävää” vain ulkomaisin, mutta täysin hävettävää kotimaisin voimin, Mikkonen pasmentaa Iltasanomissa.

Mikkosen mukaan kerjääminen siis mitä ilmeisemmin saataisiin kiellettyä, jos suomalaisetkin ryhtyisivät sitä harjoittamaan.

-Herre Gud, sellainenhan pitäisi heti siivota silmistä vaikka lailla, muuten saisi hävetä silmät päästään.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: kerjääminen

Kommentit

Vai ”raju” ehdotus? Tuon luokan ehdotuksia olen kuullut kulmakapakan karvahattupuolella jo kaksi vuotta sitten. On nähtävästi näiden lähikapakoiden ”maailmanparantajajammujen” filosofia ihan yhdenmukaisia herra Mikkosen aatemaailman kanssa. Alatyylinen puhe/kirjoitustyylikin stemmaa täysin.

Mikkoset elävät itse köyhyysrajalla n. 12 000 euron vuosituloilla. Pystyykö käytännössä työtön nelihenkinen perhe elämään hulppeassa omakotitalossa ilman sosiaaliavustuksia? Erään luokan kerjäläisiä itsekin. Ja on syvä epäilys että nuo Ninan nimellä markkinoidut ”kolumnit” kirjoittaa Timo Mikkonen.Eikä IS ei sitä asiaa suoraan edes kiellä.

Miksei Mikkostelua voi kieltää lailla? Pitäisikö tavisjunttienkin alkaa Mikkostelemaan julkisesti, huomattaisiinkohan sitten viimeinkin kuinka noloa se on?

miksi, MIKSI tää sosiopaatti on äänessä vieläkin ei ketään kiinnosta mitä mieltä mikkosen nina on

Kerjäämistä on niin monta sorttia. Lapset kerää luokkaretkirahoja, vanhemmat kylätoimikunnalle jne.

Mutta paras keino poistaa ulkomaalaiset kerjäläiset on vaan jättää antamatta ropot. Tai vaikka potkia keräyskupit helvettiin tai pölliä kupeista pennit. Romanian isoissa kaupungeissa on ainakin katukuvassa asiat paremmin kuin Suomen pikkukaupungeissa, palatkoon sinne haitareineen.

Jos kädet ja jalat toimivat miksi kerjätä. Miksi ei tehdä vaikka töitä.

No työnteko se vasta tyhmää onkin, kun saman rahan saa tekemättä mitään.. Tähän perustutavan laatuiseen epäoikeudenmukaiseen epäkohtaan pitäisi yhteiskunnan ensimäisenä saada muutos.

Kohtahan ne Mikkosetkin joutuu kerjuulle kun on tulot 15 00 v ja velkaa yli 300 000,annan minä majurille pari roposta.

Olen jokseenkin samaa mieltä Mikkosen kanssa!
Eikä edes hävetä!

En silti edelleenkään halua kuulla hänen mielipiteitään jatkossa.

Oma kommentti