Ninnu, 24, on luksusprostituoitu: Tienaan 5000 euroa viikossa!

Ninnu on 24-vuotias näyttävä neitokainen Vantaalta. Tummat hiukset, hoikka vartalo, säntillisen kaunis ulkonäkö. Hän ei pukeudu liian huomiotaherättävästi, ja itse asiassa voisi kuvitella, että hän on aivan tavallinen naapurintyttö.

Mutta se on vain harhaa. Ninnu on tehnyt vuoden verran prostituoidun töitä. Nyt hän kertoo Hymy.fin lukijoille, miksi.

-Tekisit sinäkin tätä, jos tienaisit viisi tonnia viikossa – käteen. Teen duunia kerran kuukaudessa, yhden viikon. Tai kaksi. Sillä rahoitan elämäni. Ja olen täysin tyytyväinen ammatinvalintaani. En halua tehdä asiasta numeroa, mutta minua ärsyttää tämä yksiulotteisuus ja ”päiviräsästely”, Ninnu sanoo.

Toimittaja on siis esittänyt tyhmän kysymyksen.

Mitä tarkoitat päiviräsästelyllä?

-Sitä, että tietyn äänekkään joukon mielestä on olemassa vain paritusrikollisuuteen, huumausaineirikollisuuteen, ihmiskauppaan ja ongelmiin elämänhallinnassa perustuvaa prostituutiota. Minä olen ulospäin aivan tavallisen näköinen, itselleni työtä tekevä ihminen. Tämä on oma valintani. Minulla ei ole huumausaine- eikä juuri muitakaan ongelmia. Tai no joo, rahapula oli, silloin kerran.

Kiistätkö siis että prostituution parissa ei olisi ongelmia?

-Varmasti on, tuontiprostituution. Mutta enpä nyt satu tietämään ketään suomalaista alan harjoittajaa, jolla olisi sutenööri. Ei sellaisia ole.

-Ei pitäisi niputtaa asioita yhteen niin että pesuveden mukana menee lapsikin. Mutta siihenhän päättäjät vissiin pyrkivätkin.

Miten ilmoittelet palveluksistasi ja paljonko tienaat?

-Ilmoitan netissä, mutta suuri osa asiakkaista on kanta-asiakkaita ja he myös kertovat minusta toisilleen. Äsken lausuin jotain hinnoista, mutta tienestit vaihtelevat. En ole tavallinen prostituoitu, sillä tarjoan vain niin kutsuttuja luksustason GF-palveluja.

Mitä se tarkoittaa?

-Sitä, että olen enemmänkin asiakkaani tyttöystävä. Se tarkoittaa pidemmälle vietyä kokemusta, mutta luonnollisesti hinnakkaampaa. Saatan edustaa hänen kanssaan, syödä illallista, matkustaakin. Tavalliseen ”pikapanoon” nähden olen eräällä tavalla inhimillisempi tapaus. Minua esimerkiksi voi suudella toisin kuin liukuhihnaprostituoitua.

Miksi ja miten päädyit alalle?

-Rahan vuoksi. Katsoin että minulla on ulkonäköä. En ole pitänyt tätä toimintaani mitenkään moraalisesti oudoksuttavana. En silti koe olevani mikään tunnevammainen, en sinne päinkään. Pidän seksistä ja otan vain mukavia, fiksuja asiakkaita. En lähde sellaisen mukaan, rahastakaan, joka vaikuttaa inhottavalta. Liian vanhoja ja lihavia asiakkaita en ota.

Pitäisikö prostituutio laillistaa?

-En tiedä. Näin on ihan hyvä. Ostaminen on nykylaissa sallittua paitsi parituksen uhrilta, alaikäiseltä ja julkisella paikalla.

Millaisia asiakkaasi ovat?

-Varakkaita luonnollisesti. Pidän hintatasoa, joka on keskimääräistä palvelua noin kymmenen kertaa kalliimpaa.

Mikä on keskimääräinen?

-Jos Helsingissä haluaa käyttää prostituoidun palveluja se maksaa 80-150 euroa, noin.

Mitä siis 1000 eurolla sinulta saa?

-Yhden illan alkaen kello 20 ja päättyen seuraavana aamuna klo 10. Matkakulut ovat erikseen. Ja tuokin on lähtöhinta tutuille, vanhoille asiakkaille.

Mitä terveisiä lähettäisit päättäjille?

-Milloin lopetatte holhoamiskulttuurinne?

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: prostituutio

Kommentit

Oma kommentti