No huh huh, laulaja Nicole Scherzinger näytti alastoman pyllynsä – katso linkki!

Nicole Scherzinger on entinen Pussycat Dollsien laulaja ja nykyinen sooloartisti ja X Factor -tuomari. Nyt hänkin on liittynyt niihin amerikkalaisjulkkisten joukkoon, joista on julkaistu alastonkuva. Ja heitähän riittää.

Mimmi on ikuistettu valokuvaaja Raphael Mazzuccon Culo-nimiseen taidekirjaan. Myös kuuluisa valokuvaaja Annie Leibovitz on ottanut julkkiksista näyttäviä alastonkuvia.

Siinä missä suomalaisissa julkkispiireissä kavahdetaan alastonkuvia, ulkomailla ne ovat täysin yleisiä, ja niitä julkaistaan suuren yleisön lehdissä, ei ainoastaan taidejulkaisuissa. Tanssija Henna Tuominen on arvostellut suomalaisten pikkusieluisuutta asiassa.

-Suomalaisilla on vielä paljon oppimista, Tuominen on todennut. Hänkin on tunnettu useista alastonposeerauksistaan.

Nicolen taidekuvasta kertoi ensinnä MTV3 Viihdeuutiset. Kuva täällä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Annie Leibovitz, Henna Tuominen, Nicole Scherzinger, Raphael Mazzucco

Kommentit

Ei huono, mutta omaan makuun auttamatta liian pieni (poikamainen), muutenkin vähän turhan luiseva puiseva tuo Nicole. Piilohomojen mielestä varmaan täydellinen perse.

kuinkahan moni tuollekkin runkkailee… uskon että joka 5 mies joka kuvan on nähnyt 🙂 kyllä tuota katsellessa lastit irtoaa!

ehkä se on kuvauksen kohteesta kiinni saako kritiikkiä? henna tuominen on ihan turha tyrkkyjulkkis, ja noilla kuvilla se pitää itteään pinnalla

Ihana pylly! toista se on suomitanttojen appelsiini-iholla varustetut seittemänleivän uunit.

Oma kommentti