No huh-huh!!! Maailman seksikkäin pylly stringeissä – täällä!

Joanna Krupa poseerailee jälleen. Nyt hänestä on otettu syntisen komeita bikinikuvia, joissa neitokainen antaa muun muassa stringiensä puhua.

Se mitä stringien sisältä löytyy, lienee sitten maailman seksikkäin pylly. Ainakin sillä olettamuksella, että Krupa on valittu Maailman seksikkäimmäksi naiseksi Australiassa, USA:ssa, Etelä-Afrikassa, Englannissa, Tsekissä ja Saksassa ilmestyvissä lehdissä, ja tämän lisäksi häntä pidetään yhtenä halutuimmista malleista.

Kuvasarjan julkaisi Hollywoodtuna – katso tuolla:

http://www.hollywoodtuna.com/?p=19368

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Joanna Krupa

Kommentit

Kerrankin kirjoitetaan mistä luvataankin;
kuvathan on pers*estä

Late Pakana,

Yksinhuoltaja äiditkö siis ovat sinusta järjestään lihavia? Ja ettäkö heillä on erityisoikeus rikkoa KAUPAN SÄÄNTÖÄ tuomalla koiransakin kassalle? Vau, onpa melkoista. Olen ollut täysin pimennosta tästä!

Oletko muuten kuullut ikinä KULTAISESTA KESKITIESTÄ? Se tarkoittaa, että on olemassa kahden eri ääripään välissä keskus, jossa on siis normaali kohta. Meneekö vaikeaksi huippu-uroolle? No yritä pysyä mukana, vaikka sattuisikin nyt hieman siitä hartioiden välisestä ulokkeesta.

En todellakaan ihannoi siis mitään XL typyjä vaan sitä, että on naisellisia muotoja. Se on mahdollista ihan ilman sataa kiloakin.

Eiköhän tuo kuitenkin maailman paras peppu mene tälle netin parhaimalle.
Keyra Fukken Agustina

Late, sun paikkas on lähiömarketin kassalla. Sieltä löydät niitä rocky-koiransa kanssa ja viiden kitisevän pennun kanssa ostoksilla olevia yh:mamoja. Niiden luut ei pilkota, on meinaan sevverran sipsiä syöty.
Huippumallit meitä huippu-uroksia varten on vähän eri juttu, eikösjoo.

No joo olipa ankee änky, tulee inhottava olo kun kylkiluut muijassa vilkkuu.

Hopihop vähän syömään niin muodokkin paranee!

Ei minustakaan, aika lättänä. Tai sitten johtui kuvakulmista.

no eipä tuo pylly kummonen ole, muuten aika kuuma pakkaus kyllä!

Oma kommentti