No huh-huh! Miss Isoäiti Janika on vasta 37-vuotias!

Janika GranatHymy-lehden järjestämä Miss Isoäiti -kilpa käytiin viime viikolla Viking Linen m/s Gabriellalla, Itämerellä.

Voittokolmikko on tässä: Janika Granat, Kirsi Sykkö ja Jaana Suni-Dahlberg.

Miss Isoäiti Janika tulee Tampereelta ja on vasta 37-vuotias! Lapsia hänellä on kuitenkin jo seitsemän ja lapsenlapsia kaksi. Janika toimii autokuskina ja keittiötyöntekijänä sekä harrastaa muun muassa pyöräilyä ja keikoilla käyntiä. Janika valittiin myös Hymyn lukijoiden suosikiksi, joten hän veti tuplapotin!

Kiihtelysvaaralainen 49-vuotias Kirsi kruunattiin ensimmäiseksi perintömummuksi, ja hän puolestaan on yhden lapsen mummi ja toisen ”varamummi”. Hänellä on kaksi omaa lasta. Samanikäinen Jaana on kotoisin Nurmijärveltä ja hänellä on kaksi omaa lasta ja kolme lastenlasta. Jaana kukitettiin toiseksi perintömummuksi.

Jaana Suni-Dahlberg, Janika Granat, Kirsi Sykkö
Joulukuun Hymy-lehdessä on iso reportaasi isoäitikisoista sekä tietenkin voittajan haastattelu. Myöhemmin näille sivuille ilmestyy myös livekuvaa laivalta!

Kuvassa Jaana, Janika ja Kirsi.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Hymy, Miss Isoäiti, Janika Granat, Kirsi Sykkö, Jaana Suni-Dahlberg

Kommentit

Paras vaan voitti, mut kaikkien mummot yhtä tärkeitä.
Nyt on tosiasioista, enää mahdoton kiistellä.
Kaikilla oli omat suosikit, ja niin oli minullakin.
Oma suosikkini pärjäsi, juuri niin kuin veikkasin.
Kaikille mummuillekkin, rauhaisaa joulunodotusta.
Onko sinun mummosi, ensivuonna voittaja suosikki?…
Nauttikaa miettikää lukekaa ulkoilkaa hymyilkää jne….

Hyvä että keskustelufoorumia on siistitty.
Olin itsekin ”mummoilemassa” numerolla 6.
Meitä yli kuuskymppisiä oli kaksi enkä todellakaan haikaile ruusujen perään joten en omaltaosaltani tuota sekavaa tekstiä allekirjoita.
Onnittelen voittajia ja toivon heille mukavaa jatkoa kuin myös kaikille muille mukana olleille mummoille.
Joulun aika lähestyy joten olkaahan kiltisti pikkuruiset joulutontut kurkkivat jo ikkunoista ja merkkaavat muistikirjoihinsa kuka on ollut kiltti kuka tuhma kenelle tuodaa lahjoja ja kuka saa risunipun :))

Jos lisäätte tänne perättömiä väitteitä ne poistetaan ja annetaan poliisille. Terveisin Minä joka tiedän.

Miten ihmiset voivat olla näin sairaan kateellisia?
Jonkun on aina kilpaili voitettava ja tällä kertaa tämän kisan voitti Jannika.
Iloitkaa ja olkaa vaikka positiivisesti kateellisia, lopettakaa paskamaiset mustamaalamiset ja katkerat itkuvirret. Olette kaikki parkujat huonoja häviäjiä, really.
”Ilon kautta”

Edelliseen nro 20 kommentti: Eihän ilkeät ihmiset näitä kisoja voita eikä pääse edes palkintosijoille. Kyllä ilkimyket jäävät taka-alalle ilman ruusuja.

Onnittelut kolmikolle.Loistava ja ikimuistoinen risteily.Tyyne ja Martta superhauskoja kuumien aaltojensa kanssa.Minä sain eilen taas maailman parhaimman lahjan olen nyt kolminkertainen mummiiii.!!!!!! Onni-Pojasta sekaisin.

Paljon onnea kaikille hymyileville mummoille! Olen iloinen että suosikistani Kirsistä tuli ensimmäinen perintömummu, hänessä on ainesta!

Janika ei ollut suosikki mummoni voittoon, mutta on ikävää, että hän saa niin paljon negatiivista palautetta. Mutta niinhän se toisaalta menee, että ken leikkiin ryhtyy hän leikin kestäköön. Julkisuudessa on aina se nurjakin puoli joka täytyy muistaa kun osallistuu julkisiin kisoihin.

Hyvännäkönen nainen!
Hyvää talvea voittajalle ja kaikille kisassa olleille!

Hyvä äiti! Olet paras mummi minun lapsille. Olet ansainnut voittosi, ja turhan päiväiset panettelijat voivat jättää kommentoimatta! Onnea Janika. Onnea myös kaikille muille kisaan osallistuneille isoäideille 🙂

Kiitos Carita mukavasta kommentistasi! Olen täysin samaa mieltä, että monta mummoa kisassa oli tosi hyviä ja aurinkinkoisen oloisia isoäitejä joille myös olisin voiton suonut, vaikken heitä henkilökohtaisesti tunne, muutaman esimerkin mainitakseni Päivi num.3, Pirkko num.6 ja toinen Päivi num.5 Nuorekkaita rempseitä mummoja olivat ja kaikille jäi varmasti kisasta paljon hyviä mukavia muistoja kerrottavaksi lapsenlapsille ja muillekin!

Hienoa Anu ja muut mummojaan arvostavat; luonnolliselti jokaiselle oma mummo on paras ja toisinaan missin mitatkin täyttävä. Käydyssä kisassa olivat tosiaan voittajakolmikon lisäksi muutkin kilpailuun osallistuneet mummot mummoina A-luokkaisia. Minulle itselleni jäi mieleen numerolla 1 kilpaillut Jaana Heinänen, joka on paitsi kaunis ja tyylikäs, myös valovoimainen persoona ja fiksu nainen. Mielestäni oli huutava vääryys, ettei Jaana sijoittunut, vaikka voittajan valintaa pidänkin oikeana.

Ihanaa Janika!!! Olit ja oot paras!!! Ja muista että tänne kirjoittelevat yleensä vain ne jotka haluu satuttaa ja ovat kateellisia. Olet mahtava äiti ja ”mummi”. Minullakin nuorella iällä monta lasta ja niin tyytyväinen ja hyvävoimainen vanhempi.

Voittajan kahta puolta nuoremman näköset mummot kylläkin kuin keskellä.

Onnea missimummo kolmikolle! Voittaja Janika voitti kuitenkin vain 4:llä yleisöäänellä koko skapan, joten meille oma mummo oli siis voittaja käytännössä!! Ja laivalla näytti monipuolisisesti persoonallisuuttaan, mitä kisassa peräänkuulutettiin.

Janika on voittonsa ansainnut. Perustelen tätä sillä, että vaikka Janika on toisinaan työelämässäkin, on hänen ensisijainen elämänvalintansa olla äiti ja sen kautta luonnollisena jatkumona isoäiti.
Onnittelut vielä kerran Janika!
P.S. Nimimerkki niinköhän?: Jos tunnet noin syvää huolta lastenhoidosta, ilmoittaudu toki vapaaehtoiseksi, paikka saattaa aueta.

Numero 5, mene takas ala-asteelle laskemaan. Mistä toi ”15- vuotiaana” on heitetty?

37-vuotiaalla kaksi lastenlasta? Tästä voisi laskea, että noin 15-vuotiaana on tullut lapsia sukuun. Onko se nyt sitten hienoa?

Lämpimät onnittelut. Mikä voi olla sen hienompaa kuin saada nauttia isosta perheestä ja vielä lapsenlapsien kera nuorella iällä kun vielä jaksaa mennä mukana ja antaa itselleenkin aikaa siinä sivussa.

”Janika toimii autokuskina ja keittiötyöntekijänä sekä harrastaa muun muassa pyöräilyä ja keikoilla käyntiä” … missähän välissä siis töissä/kotona ??
Kukas sillä muksut hoitaa ??

Oma kommentti