No huh-huh! Tällaisesta häälahjasta Tuksu ei osannut edes unelmoida!

Johanna TukiainenLappilaisen kihlattunsa Arton kanssa heinäkuussa avioituva koko kansan Johanna ”Tuksu” Tukiainen saa harvinaisen häälahjan. Kyseessä on oma häävalssi, jonka on tehnyt Lööppijulkkis-kappaleen säveltäjä Esko Koivumies.

Tuottaja Tuija Järvisen tiedotteen mukaan häävalssin nimi on Kristallin kirkas.

-Kappale on todella kaunis, herkkä ja koskettava. Harvalla on omaa häävalssia, Tuija Järvinen muistuttaa.

Todellisuudessa biisi on jo ajat sitten sävelletty, mutta Koivumies on katsonut sen sopivan Tukiaiselle hyvin. Hän toivoisi sen myös soivan tilaisuudessa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen, Esko Koivumies

Kommentit

Lissäys…tarkotin tässä TUIJAA!!!! Siul kuule paljon ihailijoita. Älä masennu paskan puhujista. Jos ne sut tuntisi, ni olisivatten hiljaa häppeissään.

Joopa. Jättää jäläkeensä martinat, bergit, tuksut ym. turhat julukut…ei tartte näyttää eres paljasta pintaa…eikä varmana näyttäskä. Ossaa laulaa, tehä biisejä… mitä nämä muut tekköö saatikka ossoo, kun silikonrintojansa esittelevät ….nämä on niitä hömppiä ja satasella ainaki mun mielestä!!!!!

Homman nimi on se että kun on älykäs niin on, tarkotan neiti Järvistä. Pyörittää koko palettia…..miten ite haluaapi.

kansa on paljon tyhmepi kuin tuija ja johanna heh heh!!!!!!!!!!1

Tuksun ”mies” on astunut polviaan, ellei jopa kaulaansa, myöten paskaan… Kyllähän tästäkin näkee jo että alkaa käydä aika epätoivoiseksi Tukiaivo, kun pitää kaikkensa tehdä, että vain kirjoitettaisiin…. ei kansa välttämättä ole niin tyhmää kuin itse Tukiaivo.

Lakeja pitäisi vähän muuttaa. Ensin pitäisi olla puoli yhdessä saman katon alla, että pääsee vihille. Jäisi moni turha avioliitto väliin, kun nämä ”kaikki mulle, tänne ja heti” tyypit karsiutuis pois.

Nykyään ollaan viikko yhdessä ja mennään vihille, sitten ero kestää puoli vuotta…:)))

Suomi on homppelien kultamaa, vaseliinitiimien paratiisi.

Ei helkkari sentaan. Toi Koivumies ja Tuija on niin lapinakyvia pyrkyreita, juntti-style et ei tosikaan. Toisaalta, Koivumiehen tuotantoa kuultua niin ei voi kuin ihmetella et miten kukaan muu kuin Tukiainen ei oo suostunu sen biiseja laulamaan 😉

”Kyllä on upeaa, että oma häävalssi. Minusta Tuijassa on hyvä säväys hengellisyyttä. Hyvä!!

6.5.2010 klo 13.24, riekko (vierailija)”

Miten se Tuija tähän liittyy? Kannattaisko keskittää ne TukiTuijan kehumiset ihan vaan tuonne sen blogin kommentteihin.

Haastatelkaa vaihteeksi vaikka Juliaa. Onko Artossa nyt siskoksille mieheksi, tarpeeksi klassinen herrasmies.

Kyllä on upeaa, että oma häävalssi. Minusta Tuijassa on hyvä säväys hengellisyyttä. Hyvä!!

”Todellisuudessa biisi on jo ajat sitten sävelletty.” Eli Koivumies vihdoin keksi laululle käyttöä :DDDDD Kiva tarjota jotain ylijäämä biisi häihin. Sain päivän naurut tästä, kiitoksia kovasti.

Kappaleen nimi pitäisi olla ”oksettavan lihava” tai ”tytöstö transuksi”

Voi ei. Koko tapaus Johanna Tukiainen alkaa olla niin absurdi, ettei tässä enää tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Ensin nauratti, mutta nyt käy jo tyttöä sääliksi. Eihän sitä ilman kunnon seurustelua mennä naimisiin kenenkään kanssa tai edes aleta ”seurustelemaan” ilman sitä edeltävää tapailua ja toisen ihmisen luonteeseen tutustumista. Ihmiset juoksevat suhteisiinsa aivan liian nopeasti. Paljonko lyödään vetoa, ettei mene kuin puoli vuotta niin tämäkin homma on jo ohi?

Miksei minun säveltämäni häävalssi muka kelpaa? Sävelsin sen aamu Sen nimi on ”glamouria jänkhällä”.

Oma kommentti