No huh mitkä uudet litrasilikonit, Henna Tuominen!

Henna PeltonenLaulaja Tauski Peltosen Henna-vaimo käväisi viime keskiviikkona Tallinnassa shoppailemassa. Mukaan tarttui uudet silikonirinnat.

-Kaikki meni paremmin kuin hyvin, Henna kertoo Hymylle.

Toukokuussa Hennalle asennettiin niinikään Tallinnassa Tiina Jylhän The Look -klinikalla 3,5 desin implantit. Nyt mimmi on 5,25 desin rintojen omistaja. Hennan rinnoissa on siis yhteensä yli litra täytettä.

Uudet tissit Henna hankki miehelleen synttärilahjaksi.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tiina Jylhä, Tauski Peltonen, Henna Tuominen

Kommentit

Älkääpä te pikkusieluset ja tunteettomat akat ja maajussit haukkuko.tauski on ainuita jäljellä olevia hienotunteisia,ja herkkäsieluisia taiteilijoita,ja lauluntekijöitä.hyvä sanoittaja vailla vertaa.joka osaa kohdistaa sanat oikein rakastamilleen ihmisille.harva mies kykenee samaan suoritukseen.hyvä tauski! Kiitos hienosta elämäntyöstä,ja kauniista lauluista,toivottavasti saamme nauttia näistä vielä pitkään? Menestystä urallesi! Toivottelee härmän häjy/seinäjoki..

En kans tajua tuota Hennaa. Katsois joskus peiliin.. Hirvee ilmestys. Hampaat ja meikki, yök! Ja nuo hiukset, hyi!

Katsoin Maria ohjelman missä Henna ja Tauski selitteli mustasilmä tapausta ja en siis mitenkään ymmärrä mitä joku ihminen näkee Hennan ulkonäössä, kun se nauroi niin ikenet ylhäällä näkyi inhottavasti. Mikä ei todellakaan sovi naiselle ja omituisen vaaleat huulet että sille voisi sanoa että sun ei kannata nauraa leveästi koska se ei ole kaunista katseltavaa. En tiedä sitten johtuuko se jotenkin suuresta suusta vai mistä mutta ei todellakaan kaunista katseltavaa! Virpihän on tosi luonnonkaunis nainen kaiken puolin vaikka on vanhempikin Hennaa. Henna kyllä näyttää paljon vanhemmalta.

Siis oikeasti järkyttävän ruma muija naamasta, mustat silmänaluset ja extra valkoiset hampaat, ja vaan NIIN ruma. Kaunista ei saa edes tekemällä.

Aivan, KYLLÄ kaikki (kansa)TIETÄÄ, että hennapeltonen saa mennen tullen IIIIHAHAAA TURPAANSA tauskilta. Pissis kun on………………..

Kyllähän noita tissejä pystytään jotenki fiksaan, mutta tolle hevosnaamalle tuskin löytyy mitään korjauskeinoa. Olet vaan nin RUMA henna.

Olisi Henna laitatuttanut nyt ensin sen hammas puolensa kuntoon.

Taitaa olla Taunokin jo käyneen operaatiossa,kun näkyy jatkuvasti sängyssä rötköttävän.

Kyllä Tauskin pitää mennä peniksensuurennukseen Ukrainanmatkalle.

Siis aivoihinko se 5desiä kumia laitettiin?? Nyt varmaan näyttää Hanna vieläkin karmeammalta, tosin kohtahan ne Hymystä nähdään! 😀

Tauski hanki isompi kulli itsellesi ,kun oli niin pieni !

Mun mielestä Henna näyttää ihan hyvältä. Noita tissejä en kyllä ymmärrä.

Mun mielestä henna näyttää hevoselta. Enkä todellakaan ymmärrä silikoneja ollenkaa, kumipallot ei kiihota.

Mun mielestä Henna näyttää ihan hyvältä. Noita tissejä en kyllä ymmärrä.

Heh hauskaa, jotku näköjään väkisin haluaa tisuihin valetäytettä. Itselläni on, sellaiset varmaan litra per rinta ihan omaa ehtaa lihaa. Ja ihan hoikka olen. Minä taas antaisin näistä mielellään ihan pois! Että tekorinnat haluaa, jotka painavat ja ovat epämukavat…

en tiä mitä muut ajattelee, mutta tossa Hennan ulkonäössä on aina ollu jotain äklöä. Siis periaatteessa ihan ookoo, mut jotain rumaa. Onkohan se tuo suuri suu..hampaat?? En tiä..jotain outoo..

Jep. Samaa mieltä,että tissit ei tota naamaa pelasta. On säälittävää kun jonkun elämä voi olla noin saatanan köyhää,että elämän tärkein asia on silikonien koko. ..tun tyhjäpää koko Henna

Muakin kiinnostais tietää kuka kiihottuu noista järjettömistä kumipalloista? Mulla on ainakin yrjossä pidättelemistä. Joo tiedän et tauski diggaa, mut se onki eläny 80-luvulla ”elämänsä”

Upeaa.Hienoa.Maailma on taas vähän parempi paikka elää,köyhyyskin väheni heti.

olis nyt pitäny vähäntään litra per hinkki hankkia, niin ei tarviis taas kohta uusia isommiks

Jos olen sitä mieltä oikeesti että toi Henna on aika lapsellinen,niinkuin myös on Tauski,todella niin kulahtanutta ja typerää touhua.

Se, joka kiihottuu joistakin silikonipusseista, voisitko kertoa miksi? Mitä vikaa on luonnollisessa naisessa?

No jopa, kätevä antaa miehelle tuollanen lahja josta kaikki tulevatkin miehet voivat nauttia!

Jos on samaa laatua kuin aikaisemmilla hymytisseillä, niin lycka till vaan.

”Uudet tissit Henna hankki miehelleen synttärilahjaksi.”

Hienoa! Mielestäni tauskilla olikin liian pienet hinkit.

Taitaa siinä romantiikka lopahtaa saunassa.

Voi voi voi, ja vielä kerran voi, onko säälittävämpää suhdetta?

mahtaahan se olla näky,pääseeköhän niillä palloilla jo eläintarhaan.

Oma kommentti