No johan uuden ökylinnan löysit, Tiina Jylhä – huh mitkä tilat!

Tiina JylhäTiina Jylhän asuntosoppa on päättynyt ainakin sikäli hyvin, että pariskunta Jylhä-Tapani Valkonen on saanut hankituksi Tallinnasta uuden ja entistä uhkeamman luksuskodin.

Hymy kertoi ensimmäisenä mediana kevättalvella Tiina Jylhän muuttaneen Lappeenrannasta Viroon, koska työmatka Helsinkiin oli sieltä käsin yhtä pitkä tai jopa lyhyempi. Tiinan kauneusbisnekset ovat pääosin Tallinnassa.

Kuukausi sitten Seiska tiesi kertoa, että Tiina miehineen joutuikin muuttamaan pois 360 neliön luksuslinnasta Tallinnan Piritassa, muutama kilometri kaupungin keskustasta.

Syynä olivat kaupantekoon liittyvät ongelmat. Pari oli sopinut talon hinnaksi noin 400 000 euroa ja he ehtivät maksaa myyjälle jo 40 000 euron käsirahan. Kun lopullinen kaupanvahvistustilaisuus tuli, myyjä vaati Seiskan mukaan Jylhältä 180 000 euroa lisää, mutta tämä olisi tullut maksaa pimeänä.

Tämän jälkeen myyjä katosi Italiaan ja Jylhä harmitteli, mahtavatko he saada käsirahaansa koskaan takaisin.

-Tappelemme edelleen vanhasta talostamme, että saisimme käsirahan pois, mutta nähtäväksi jää. Uusi koti on kuitenkin jo hankittu ja kunnossa, Tiina kehaisee Hymylle.

Uusi talo on meren rannalla Viimsissä, Tallinnan pohjoispuolella. Tiinan mukaan tilat kasvoivat huomattavasti, sillä nyt neliöitä on peräti 1200.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tiina Jylhä, Tapani Valkonen

Kommentit

Oma kommentti