No ohhoh! Antti Kurhinen sai rahastipendin!

Antti KurhinenHiljattain merkonomiksi valmistunut Antti Kurhinen ihmettelee twitter-sivuillaan saamaansa stripendiä:

-Jumankauta, mähän sain oikein ammattitutkintostipendin koulutusrahastolta hyvästä opiskelusta!

Summa on 365 euroa eli euro vuoden jokaiselle päivälle.

Summa se on sekin!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Antti Kurhinen

Kommentit

Tuo Antti on täysin turha ja nolo tyyppi, ei siitä sen enempää, mutta kyllä merkonomitutkinnolla pärjää, usko pois. Tiedän monia ihmisiä jotka -gasp- ihan tänä päivänä ovat menestyneet todella hyvin ja päässeet erinomaisille tuloille. Kyllä se kaikki on omasta ahkeruudesta ja ällistä kiinni.. Idiootti.

HUHUUUUUU, juuri näin, jokainen joka suorittaa jonkun ammattitutkinnon, vaikka se olisi mikä pahainen ja vailla arvostusta oleva tutkinto, ja vielä rimaa hipoen sen saa läpi, saa tuon rahan koulutusrahastolta ja SITÄ ITSE VIELÄ HAETAAN! Joten mitä ihmettä sä oikein selität, että sait muka yhtäkkiä STIPENDIN HYVÄSTÄ OPISKELUSTA!
Ja tosi noloa, merkonomitutkinto, mitä sillä kukaan tekee tänä päivänä.
Aivan alimmillaankin on oltava tradenomi tms.

Minä voisin antaa tälle kaverille ison stipendin. Ainoat ehdot olisivat, että ostaa menolipun Venäjälle eikä koskaan tule takaisin.

Se joka itsensä ylentää, se alennetaan! Taas muiden aliarvioimista…

just oli laittamassa samaa että kyseistä stipedintiä pitää itse hakea, eikä sitä muuten saa 😉

Kaikille tiedoksi: verottoman ammattitutkintostipendin saa Koulutusrahastolta jokaikinen, joka suorittaa näyttötutkinnon. Tutkinto voi olla ammatillinen perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinto. Se ei liity opintomenestykseen mitenkään, eikä vain Kurhiseen. Stipendi pitää muistaa itse hakea, se ei tule itsestään. Joten mitä ihmettä tämä Kurhinen oikein selittää?

Oma kommentti