No voihan kökkö – näin kävi Arto Länsmanille Tukiaisen keikalla!

Johanna ja ArtoJohanna Tukiainen oli rakkaan lappilaisvahvistus-aviomiehensä Arto Länsmanin kanssa keikalla Hämeenlinnan Circus-yökerhossa viime viikonloppuna. Keikka meni putkeen, mutta jostain syystä Artosta ei oikein tykätty.

-Kun Arto heitti läppää lavalla, niin joku heitti Arton päälle kaljat. Että sillä tavalla kostea keikka, Hymylle nauretaan.

Tiedossa ei ole löytyikö oluen väärinkäyttäjä ja toimitettiinko hänet rangaistukseksi Lady Johannan takahuoneeseen.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

Keikalle meno on vapaaehtoista, ja, toki saa sitä paheksuakin, varsinkin jos joku muukin menee.

Fyysinen oksentaminen on tehokas laihdutuskeino.

jossu laulaa vaikka minkälaisessa viinalääketokkurassa ja kansanauraa ja taputtaa lisää,ja arto ,yökkää lavantakana ja ja välillä yökkää julia ja sitten johanna,ja lopuksi yökkää yleisö

Taisi osua kaljalasi silmäkulmaankin-on sen verran musta tällä hetkellä, vai olikohan se Tuksu joka taas kaipasi hierontaa sammuneelta mieheltään vai Julia, jolla on tiettävästi ärtymystä näin alkuraskauden aikana

Tämä on hymyn palsta ja seiskan palstalla jokainen tietää mitä pellejä johanna ja julia ha tämä arto mitä molemmat ovat kuoroon haukkuneet ovat.
Esiintyminen heillä on asiaakaiden halventamista ei kukaan täysijärkinen mene katsomaan kolmikkoa jotka ovat aina lärvit tai lääkekännissä johan se tuksun managerign myönsi.
Mut se on heidän tapa selvitä ja rahaa tulee.

kysymys tuksulle kun jatkuvasti laitat 2000e rapujuhliin tai kamalaan pidennykseen tai koirien vaatteissin milloin ajattelit lyhentää ulosottoja…
On se aika perseestä jos sinä et lyhennä ja hankit aika paljon keikoista.
ajattelin pyytää tutkinta pyynnön asiata paikalliselta ulosottoviranomaiselta.

Kuinka moni teistä on ollut näiden keikoilla? Mikä meininki niissä oikeesti on? En oo ikuna ollut,mut jotain otoksia oon nähny juutuupissa.Kyllä siellä näkyy et kansa vislaa ja huutaa kannustuksia,et ei kai oikein moni naura itteensäkipeäksi,kuten joku täällä kirjoitti.Kauanko yhen illan setti kestää? Montako laulua Johanna laulaa?

Eikö noi kax idioottia osaa pysyä jo pois lavalta ? Eikö ne oikeesti tajuu, ettei niitä mee kukaan kattoon keikalle, vaan NAURAAN ITTENSÄ KIPEEX 🙂

SÖPÖ ARTSI JA KALJAHAN ON HYVÄÄ!JUON ITSEKKIN PÄIVITTÄIN!

Lopeta hulluja puhut! Ketään ei saa heittää millään!

Hehee oliko jotenkin yllätys ettei yleisö tykännyt. Eihän ne ole tykänneet ennenkään. Mennäänhän apinoitakin ja friikkejä katsomaan ihan uteliaisuudesta ja säälistä. Ei noi 3 vähäälystä juoppoa ole yhtään mitään. Itse oisin heietllyt kananmunilla koko sakkia.

TEHTY JUTTU JA TAAS SAADAAN KANSAA JAKAUTUMAAN ELI MAKSETTU TEKIJÄ

Ryhditön vetelehtijä, epäluotettava, tyhmä. Ilmesesti iso herkkumutteri.

Ja Johanna viskoi roskia sekä hiekkaa portsareiden päälle. Lopulta portsarit joutuivat syleilemään tuota hyvyyden ruumiillistumaa.

niin ja n.viikko sitten Tuksu näkyi olevan Lääperin kanssa baarissa Porvoossa:P

Kyllä on pakko sanoo,et yhym lehti saa rahaa tunksi-jutuillaan,näin se menee.

Kukas sitä turpiin löi, kun näkyi olevan silmä mustana sunnuntaina kun hortoili kadulla

Säälittävää käytöstä! Kukaan täysipäinen ihminen ei heitä toisten päälle kaljaa. Yleisö on ollut pelkkää roskasakkia.

Eihän Tunks saa Hymyltä mitään rahaa joten vinoilu jatkukoon.

Pyydän syvästi anteeksi Artolta,se oli tarkoitettu Tuksulle

Siis että ihan Hymyn toimituskin kuittailee???? Kannattaako teurastaa lypsävää lehmää? Nyt ei Johanna tykkää.No,ehkä hymyllä on millä mällätä. Miksi kaikki kettuilee Tuksulle? Eikö ole mitää hyvää sanottavaa??? Olipa ala-arvoista nyt.Aika ala-arvoista.

…rangaistukseksi Lady Johannan takahuoneeseen XD XD XD XD XD

Oma kommentti