Nuoret tytöt, varokaa tätä mallihuijaria – käyttää julkkiksen nimeä hyväkseen!

Kirsikka KelloniemiViime viikolla uutisoitiin, että joensuulainen mallitoimiston pitäjä Tero Eronen tuomittiin erinäisistä rikoksista jopa 12,5 vuoden vankeuteen. Hän oli huiputtanut mallityttöjä katteettomilla lupauksilla ja raiskannut heidät. Nyt liikkeellä on uusi huijari, josta erootiikkabisneksessä työskentelevä striptease-taiteilija ja toimittaja Kirsikka Kelloniemi eli Geronima haluaa varoittaa.

-Tämä mieshenkilö on värvännyt nuoria tyttöjä kaikenlaisiin tehtäviin, myös strippikeikkoihin. Hän on antanut ymmärtää olevansa merkkihenkilö, jolla on suhteita ja valtaa. Ikävää tässä on myös se, että mies väittää toimivansa kanssani yhteistyössä, ja että olisimme hyviäkin ystäviä, Geronima puuskahtaa.

-Olen itse asiassa hyvin vähän tekemisissä erotiikka-alan taustatoimijoiden kanssa. Toivoisinkin, että kaikki tytöt, joille joku väittää olevansa kanssani yhteistyössä, tarkistaisivat asian suoraan minulta. Minut saa kotisivujeni kautta sähköpostilla kiinni, Geronima vinkkaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Kirsikka Kelloniemi, Geronima, Tero Eronen

Kommentit

Kuunnelkaa nuoret tytöt kokemuksen syvällä rintaäänellä puhuvaa Geronimaa.

Kannattaa kokeilla Geroniman emailia, se tosiaan toimii! Vielä parempi on tavata henk.koht. jotta saa oikeaa tietoa.

entäs tää palviainen,levityskuvanlevittäjä,levitellää videoita,ilman lupaa.kakkapökäle elämän wc-pöntössä,wain weto puuttuu,katkeraa paskaa,kun nainen jättää,itse tunto 0,toisilla rautaa.

hevonenkin potkii ei riepo yhtään mut miksi tarttee leikellä joka paikka pepuskin on silikoonii naama kiree tissit mitä vielä tää on mun mieli pide ei kannata vetää hernettä nenään

Katseesta jo näkee, että järkeä Geronimalla on päässä. Mitä ihmettä on tapahtunut, että isoissa musiikkikuvioissa toiminut nainen alkaa strippamaan ja näyttelemään tissejä lehdissä??Pois vain hömppäjulkisuudesta ja nopeasti.

Kylläpä pikkuisia riepoo kun Neiti G ei näytä vanhenevan millään vaikka tylsää taviselämää viettävät pikku konttirirotat sitä kaiken aikaa toivovat, lisää vaan kaasua Gertsu!

Minut saa kotisivujeni kautta sähköpostilla kiinni, Geronima vinkkaa.

Kuka haluaisi Geronimaksi Geroniman paikalle? En minä ainakaan! Aivoton ja lahjaton feikkiblondi ja pikkugimmat luulee että sen elämä on jotenkin NIIN tavoittelemisen arvoista vai?

Julkisuudenkipeydellä ei ole Suomessa etenkään nuorilla tytöillä enää mitään rajaa. Ovat maailman helpoin saalis näille ”mallipomoille” hyväksikäytettäviksi.

Mielenkiintoista että kotimaisista huijareista ja raiskareista varoitetaan mutta kun sävy tummenee niin eipä varoituksia näy eikä kuulu, liekkö aivan tasa-arvoista toimintaa ja taitaa olla syrjivääkin rasismista puhumattakaan.

Oma kommentti