Kuvituskuva

Nuoria tyttöjä pakotetaan anaaliyhdyntään!

Nuorten seksielämä ei aina ole kovinkaan romanttista.

London School of Hygiene and Tropical Medicinessa tehty haastattelututkimus kartoitti jokin aika sitten sitä, miksi nuoret heteroparit harrastavat anaaliseksiä. Selontekoa varten haastateltiin 130:a iältään 16-18-vuotiasta teiniä.

Tutkimus kavalsi, että nuoret pojat halusivat jäljitellä seksifilmejä, painostivat tyttöystäviään anaaliyhdyntöihin ja ajattelivat että peppuseksi on ”tiukempaa”. He eivät halunneet myöskään käyttää kondomia ja ymmärsivät, että toiseen osapuoleen voi sattua.

Lue aiheesta lisää hyvinvointisivuston jutusta, TÄSTÄ

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: tutkimus, anaaliseksi, peppuseksi

Kommentit

Niinpä.

Eikös esim. seiskassa ja jopa ylen ohjelmissa koko ajan laiteta artikkeleita ja ohjelmia, joissa annetaan ohjeita ”peppuseksiin”.

Mitä muuta kuvitelmaa nuorille sitten tulee, kuin että tämä on ihan normijuttu ja kaikkien on siihen suostuttava?

Opetetaan vain näissä jutuissa, että miten se tapahtuu käytännössä.

Jossain jutussa minun mielestäni voisi vaikka esittää, että tyttö voi todellakin kieltäytyä ”peppuseksistä” ilman, että se kieltäytyminen on jotain epänormaalia.

Kaikki ihmiset eivät ole kiinnostuneet, eivätkä nauti, anaaliyhdynnästä. Jotka näin tekevät, ovat vapaita näin tekemään (yhteisestä päätöksestä), mutta sitä ei mielestäni pidä yhtäkkiä normalisoida.

Homofoobikot haukkuvat homoja ”ruskean reiän ritareiksi”, mutta ovat itse valmiita (ihan normiseksin puitteissa) harrastamaan ns. peppuseksiä naisten kanssa. En ymmärrä. Mitä eroa on naisen ja miehen anaalilla?

Jos tässäkin lehdessä kauhistellaan nuorten naisten painostusta anaaliseksin harjoittamiseen, niin voisitte lopettaa tällaisten cheyennejärvisten ja anttikurvisten jutut ihan kokonaan.

Ihan kokonaan.

Elämässä on paljon muutakin nautittavaa, kuin poikaystävien/yhdenillanpanojen vaatimaa perspanoa!! Jos se ei tunnu hyvältä tai siltä, mitä haluatte, niin naiset, älkää suostuko!

Elämä on tehty nauttimista varten 🙂

Oma kommentti