Nykänen haastaa lehtiä oikeuteen: ”Se oli itsepuolustusta!”

Matti NykänenMäkisankareiden mäkisankari Matti Nykänen kertoo Hymylle haastavansa joulun tapahtumista virheellisesti uutisoineet lehdet oikeuteen. Joulunpyhinä Nykäsen ja Mervi-vaimon välille kehkeytyi kahakka, joka johti vaimon vammoihin, Matin maaliskuun loppuun saakka kestävään lähestymiskieltoon sekä oikeudenkäyntiin.

-Se meni niin kuin aina ennenkin eli Mervi aloitti riidan ja kävi käsiksi. Hän on iso nainen, painaa 87 kiloa. Minun oli puolustauduttava ja sitten paettava yhteisestä kodistamme. Mervi oli joulupäivän vauhdissa ja käynyt sekoilemassa ex-miehensä asunnossa, repimässä lahjoja ja haastamassa riitaa.

Matti tilittää aiheesta Hymy-lehden helmikuun numerossa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Matti Nykänen, Mervi Nykänen

Kommentit

eiköhän nyt kummiskin kannattas odottaa sitä oikeudenpäätöstä asiasta..

Voi matti minkä sopan olet taas keksinyt ja keittänyt,olisiko sinun aika keskittyä sinun rakkaimpaan eli siihen mäkihyppyyn,niin kuin jo jossain kerroitkin,ja unohtaa nuo nais asiat hetkeksi,eiköhän se sinun tulevaisuuden rakas joskus vielä eteesi tule..

tsemppiä ja voimia sinulle bändi keikoillesi,ja hyppy urallesi,jatkaisit nyt vaan samaan malliin ja lopeta hölmöilyt

Ai niin. Matti hoi ! Mistä moinen ajatus syntyi näin myöhässä kuin VR:n junat ? En nyt tarkoita epäillyn ”rikoksen” vanhentumista (jota se ei luonnollisesti ole) vaan ihan tuota HEUREKA hetkeä, joka sulla masahiiri (pienellä) viinan ja pillereiden sumentamien aivosolujen sopukoista yhtäkkiä PAMahti mieleesi. Kerro kerro masahiiri, pyörii pieni seurapiiri. Pameja kun nappailee, Merviä kohta taas TAPPAILEE !

Ja, että parhaan ystävänsä työnantajan ja laskujensa maksajan Seiskankin tämä sankari meinaa haastaa käräjille? Näkis vaan.

Hyvä Matti ! VIhdoin Suomen kansa sai tietää tulevan (??) ex-vaimosi elopainon, kun sitä on veikkailtu lähes joka lähiökapakassa. Moisen sumopainijan kanssa on tuollainen kukkakeppimatti helisemässä….

jaa matilla taas viinarahat loppunu ku pitää rueta haastaan lehtiä oikeuteen jos vaikka sais vähä korvauksia…. hohhoijaa

Oma kommentti