Nyt ei Erika Helin paljastele! – Ei!

Erika Helinillä on vaatteet yllään.

Erika Helin on ollut julkisuudessa paljastavien asujensa vuoksi. Jopa niin paljastavien, että hänet poistettiin helsinkiläisestä ravintolasta.

Tuolloin hän teki päivityksen Instagramiin:

”Mun DM on ensinnäkin täynnä viestejä siitä, että uimapuvussa ei voi mennä baariin. Tässä 1-kuvassa näette bikiniyläosan. 2-kuvassa on toppi. Minä näen niissä selkeän eron, ilmeisesti monelle muulle myös toka näyttää bikiniltä. Se nyt ei kuitenkaan ole uimavaate, faktoja ei voi mielipiteillä muuttaa, hän kertoi Instagramissaan kohun aikaan.”

”Järjestyksenvalvoja kommentoi myös, että kyseessä aikuisten K24 baari. Mitä tällainen kommentti ajaa takaa? Mä näytän selkeästi siltä, että olen lähempänä 30v kuin 20v. Mulle tämä kuulostaa siltä, että pinkki ja sydämet sopii vain pikkutytöille ja pikkutyttöjä ei heille kaivata. Semi naisvihaiset setit, poistaa aikuinen asiakas pikkutyttömäisyyden takia. Olisi toki kiva kuulla mikä ravintolan kanta tähän on.”

”Sitten olen saanut huomautuksia myös siitä, että ravintolassa on pukukoodi ja poistaminen oli oikein. No sen ymmärrän, jos lippua ostaessa sanotaan, että asussa ei pääse sisälle. Mutta lipun myyminen ja sisään ravintolaan ottaminen tulisi voida lukea niin, että ravintola hyväksyi asun. Huom: narikka on ennen lipunmyyntiä eli ulkovaatteet sekä vaihtovaatteet jäi narikkaan ennen lippukassaa.”

Noin hän siis päivitti sen jälkeen, kun Erika poistettiin ravintolasta pukeutumisensa vuoksi.

No nyt on vaatteet päällä.

Teksti: Hymyn toimitus

Kommentit

Oma kommentti