Nyt lähti taju – pitäisikö näistä kahdesta syötävästä seksipommista muka valita? – Katso kuvat!

No voi hitsin hitsi. Lugon Emmaly ja Romeron Jennyhän ne siinä. Ja näistä kahdesta suklaapalastako pitäisi sitten valita se parempi. Eestä näyttää hyvältä ja takkoo vielä paremmalta. Mitenkä tässä nyt mittään ossoo piättee?!

Vaan niin pitäisi tehdä. Täällä nimittäin käydään ranking-skabaa siitä, kumpi neitokaisista onkaan hemaisevin. Kyse on Oooweee-sivuston jokin aika sitten aloittamasta pistä paremmuusjärjestykseen -kilvasta, jossa skabailee kaiken kaikkiaan 16 neitokaista. Tällä kertaa uunista tulee ulos kolmas pari.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Emmaly Lugo, Jenny Romero

Kommentit

Kiitos kun kävitte. Minä nostan IIIISON palkan.

Mummi kerro onko sinulla täällä internetissä muuta elämää kuin valittaa muille? Mene tiskaamaan, katsomaan matlockia ja ole hiljaa.

Pojat kertokaa välillä onko teillä muuta elämää kuin täällä interwebissä. Ei muuten mutta kun teitä suututtaa ja harmittaa ja kuohuttaa ihan jokainen asia niin paljon.

Elämänne on peukkuja ylös ja alas ja boikotteja.

Säälittävää.

H.U.O.H. Nyt todellakin lähti taju, pitää varmaan lisätä tää Hymyn saitti host filuun niin ei tule tultua edes vahingossa..

Vituttaa yli kaiken tuollainen ”Lääh, oon niin qma <3"- ilme noilla naisilla. Pelkkä kaunis olisi paljon seksikkämpi ja haluttavampi, ainakin mun mielestäni.

Oma kommentti